НачалоНовиниInstagram най-после получава оптимизация за големия екран на Galaxy Z Fold

Instagram най-после получава оптимизация за големия екран на Galaxy Z Fold

367
Написана от  nixanbal 09 август 2023
Instagram най-после получава оптимизация за големия екран на Galaxy Z Fold

Meta от години отказват на предложат оптимизиран интерфейс, който да позволи на Instagram да изглежда приятно на голям екран, но сега изглежда виждаме първите стъпки в тази посока. Приложението за споделяне на снимки и видео вече има специална модификация, която го прави по-приятно за ползване на Galaxy Z Fold5. 

Новият смартфон със сгъваем дисплей на Samsung и предходните модели в серията засега изглежда са единствените, които могат да се възползват от актуализирания интерфейс на Instagram. При него основните бутони за навигация (Начало, Търсене, Добавяне, Рийлсове и т.н.) са изнесени във вертикална линия отляво, а вдясно долу се показват броя харесвания и коментари. Сторитата са традиционно най-отгоре в малки кръгчета. 

Снимките заемат цялата средна част, но при рийлсовете се запазва съотношението на видеото и от двете страни има по-дебели черни ленти. 

Screenshot 2023-08-09 at 7.21.30

Да се надяваме, че новият интерфейс на Instagram скоро ще достигне до всички потребители и няма да бъде ексклузивен само за серията Galaxy Z Fold на Samsung. 

Samsung Galaxy S24 и Galaxy S24+ предлагат Galaxy AI, чипсет Exynos, по-големи дисплеи и батерии

Заедно с премиум модела Galaxy S24 Ultra току-що в Сан Хосе, Калифорния, Samsung представи и неговите два подгласника - Galaxy…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer