НачалоНовиниiOS 17 ще превърне някои модели iPhone в домашни смарт дисплеи

iOS 17 ще превърне някои модели iPhone в домашни смарт дисплеи

805
Написана от  nixanbal 24 май 2023
iOS 17 ще превърне някои модели iPhone в домашни смарт дисплеи

Apple планира нова функция, която ще превърне някои модели iPhone в домашни смарт дисплеи, каквито отделни устройства предлагат конкурентите Google и Amazon, пише Bloomberg. Тази екстра ще бъде въведена с iOS 17. 

Става въпрос за нов интерфейс за iPhone, който ще показва информация като събития от календара, прогноза за времето и известия под формата на домашен смарт екран. 

Идеята е тази функция да се активира, когато смартфонът не се използва, със заключен екран е и е поставен хоризонтално. По този начин iPhone ще бъде полезен, дори когато просто си лежи на бюрото или нощното шкафче.

Google Next Hub

Според Марк Гърман от Bloomberg това е една от новите екстри, които Apple ще въведе с iOS 17 тази есен. Би следвало от нея да могат да се възползват моделите, поддържащи Always On Display.  

Тази функция би могла да е предвестник на отделно домашно устройство на американската компания, което ще конкурира например Google Next Hub (на изображението по-горе). 

Samsung Galaxy S21, S21+ и S21 Ultra - кога излизат в България, колко струват + условия на преордер

Samsung току-що представи новите си смартфони от висок клас в серията Galaxy S21 и обяви подробности за пускането им на…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer