НачалоНовиниiPad mini с по-голям екран и нов дизайн ще бъде представен наесен

iPad mini с по-голям екран и нов дизайн ще бъде представен наесен

550
Написана от  nixanbal 12 юли 2021
iPad mini с по-голям екран и нов дизайн ще бъде представен наесен

Apple подготвя новото поколение на най-компактния си таблет, което ще донесе най-сериозната промяна в дизайна от представянето му досега, съобщи журналистът от Bloomberg Марк Гърман. Новият iPad mini ще предлага по-голям диагонал на екрана и нова визия, която да го направи адекватен сред останалите устройства на компанията, следващи идеята за по-равни страни и по-малко извивки. 

Шестото поколение iPad mini ще разполага с 8.4-инчов екран, което ще бъде сериозно увеличение спрямо 7.9-инчовия дисплей на актуалния днес модел. Рамките ще бъдат значително по-тънки, така че физическите размери вероятно няма да са много по-различни. Според Гърман този iPad mini ще донесе най-големия редизайн от пускането на модела до днес.

Източникът твърди, че новият iPad mini ще има сходен с iPad Air дизайн, което означава по-ръбати страни и може би скенер за пръстови отпечатъци в бутона за включване. 

Според скорошна информация на Джон Просър за следващия компактен таблет на Apple - очаква се с него компанията да замени Lightning порта с USB C, а чипсетът да бъде A14. 

Припомням ви, че тази есен американският технологичен гигант ще обяви цял куп нови устройства и този обновен iPad mini ще бъде само едно от тях. Очакват се още 4 нови смартфона iPad 13, нов Apple Watch, както и генерални промени в дизайна и дисплеите на MacBook Pro, които ще излязат във версия с 14" и 16" екрани и нов чипсет от Apple. 

Мастило до входната врата, или какво представлява HP Instant Ink

Когато от HP ми се обадиха, за да ми разкажат за Instant Ink, признавам си, не бях чувал за услугата.…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer