НачалоНовиниiPad mini с по-голям екран и нов дизайн ще бъде представен наесен

iPad mini с по-голям екран и нов дизайн ще бъде представен наесен

1106
Написана от  nixanbal 12 юли 2021
iPad mini с по-голям екран и нов дизайн ще бъде представен наесен

Apple подготвя новото поколение на най-компактния си таблет, което ще донесе най-сериозната промяна в дизайна от представянето му досега, съобщи журналистът от Bloomberg Марк Гърман. Новият iPad mini ще предлага по-голям диагонал на екрана и нова визия, която да го направи адекватен сред останалите устройства на компанията, следващи идеята за по-равни страни и по-малко извивки. 

Шестото поколение iPad mini ще разполага с 8.4-инчов екран, което ще бъде сериозно увеличение спрямо 7.9-инчовия дисплей на актуалния днес модел. Рамките ще бъдат значително по-тънки, така че физическите размери вероятно няма да са много по-различни. Според Гърман този iPad mini ще донесе най-големия редизайн от пускането на модела до днес.

Източникът твърди, че новият iPad mini ще има сходен с iPad Air дизайн, което означава по-ръбати страни и може би скенер за пръстови отпечатъци в бутона за включване. 

Според скорошна информация на Джон Просър за следващия компактен таблет на Apple - очаква се с него компанията да замени Lightning порта с USB C, а чипсетът да бъде A14. 

Припомням ви, че тази есен американският технологичен гигант ще обяви цял куп нови устройства и този обновен iPad mini ще бъде само едно от тях. Очакват се още 4 нови смартфона iPad 13, нов Apple Watch, както и генерални промени в дизайна и дисплеите на MacBook Pro, които ще излязат във версия с 14" и 16" екрани и нов чипсет от Apple. 

Първият електромобил на Xiaomi се появи предпремиерно и изглежда страхотно

Преди две години и половина Xiaomi обяви, че започва да работи по първия си електрически автомобил и че първоначалната инвестиция…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer