НачалоНовиниiPad с 16-инчов дисплей се задава през 2023 г.

iPad с 16-инчов дисплей се задава през 2023 г.

1014
Написана от  nixanbal 26 октомври 2022
iPad с 16-инчов дисплей се задава през 2023 г.

Apple работи по нов модел iPad, който ще засенчи всички досегашни с огромния си 16-инчов дисплей, твърди информация на The Information. Устройството ще се появи в края на следващата година.

16-инчовият таблет ще размие допълнително границите между iPad и MacBook, смята източникът, като най-вероятно ще бъде насочен към хората с творчески професии, за които досегашният най-голям 12.9-инчов iPad вече не е достатъчен.   

По-рано тази година анализаторът Рос Йънг сподели прогнозите си, че Apple може да покаже също 14-инчов iPad с mini-LED екран. 

Apple-iPad-Pro-hero-2up-221018 big.jpg.large 2x copy

Не е ясно дали 16" iPad ще бъде в серията Pro или ще открие нова линия в сегмента, например под бранда Ultra. Apple вече започна да използва това име при смарт часовника си и през септември обяви най-скъпия си и функционален модел Apple Watch Ultra. Говори се, че догодина ще видим и iPhone Ultra, който ще замени Pro Max, така че не е изключено името Ultra да се рапростре над цялото портфолио устройства на компанията и въпросният огромен iPad също да го използва. 

Преди дни няколко модела iPad получиха своите нови версии, включително двете устройства iPad Pro (на изображението горе), които обаче могат да се похвалят с малко подобрения извън новия чипсет M2. 

Google показа Pixel 7 и Pixel 7 Pro няколко месеца преди премиерата им

Google реши да изпревари изтичането на информация и снимки и сама повдигна предпремиерно завесата над новите си смартфони Pixel 7…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer