НачалоНовиниiPhone 15 оцеля при краш теста, който спука гърба на iPhone 15 Pro Max

iPhone 15 оцеля при краш теста, който спука гърба на iPhone 15 Pro Max

1323
Написана от  nixanbal 28 септември 2023
iPhone 15 оцеля при краш теста, който спука гърба на iPhone 15 Pro Max

iPhone 15 успя да премине през теста с огъване на YouTube канала @JerryRigEverything, в който преди дни успя да спука задния панел на премиум модела iPhone 15 Pro Max. Интересното е, че най-скъпият смартфон в серията iPhone 15 е и единственият, който се предаде в ръцете на ютюбъра Зак Нелсън. 

В новото видео на популярния канал на фокус са стандартните модели iPhone 15 и iPhone 15 Plus. Те би трябвало да са с по-крехки корпуси, тъй като рамката им е изцяло от алуминий и няма покритие от титан, както е при Pro версиите.

Оказва се обаче, че двата по-достъпни модела са достатъчно здрави, че да издържат на теста с огъване на @JerryRigEverything, което между другото важи и за по-компактния iPhone 15 Pro. 

Така се оказва, че единственият в серията със счупен гръб е iPhone 15 Pro Max, чието стъкло на задния панел се превърна в сложна паяжина от натрошени парченца. 

Възможно е по-големият размер да има нещо общо с провалянето при теста, но пък също 6.7-инчовият iPhone 15 Plus удържа на огъването. 

В едно от другите си скорошни видеа Зак разрязва рамката на iPhone 15 Pro Max, за да покаже колко дебел е външният слой титан и колко е този от алуминий. Припомням ви, че iPhone 15 Pro и iPhone 15 Pro Max са първите смартфони на Apple с титан в рамката си, който заменя досегашната стомана. Рамката обаче не е изцяло от този материал, а има вътрешна част от алуминий, което от една страна звучи като спестяване на скъпия титан, но от друга Apple твърди, че прави телефоните по-леки и постига по-добра топлопроводимост. 

Huawei представи в Дубай смарт часовниците Watch 4 Pro Space Edition, Watch Fit 3 и още нови устройства

Huawei представи днес в Дубай новите си смарт часовници Watch 4 Pro Space Edition и Watch Fit 3, а също…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer