НачалоНовиниiPhone 5 се появи "под прикритие", ще има и още един модел - iPhone 4S

iPhone 5 се появи "под прикритие", ще има и още един модел - iPhone 4S

4437
Написана от  nixanbal 15 септември 2011
iPhone 5 се появи "под прикритие", ще има и още един модел - iPhone 4S

Момчетата от сайта за аксесоари Case-Mate май току-що показаха на света как ще изглежда необявеният все още iPhone 5. На страницата им за кратко се появи раздел за новия смартфон на Apple, който го разкри в цял куп изображения, макар и прикрит от техните калъфи.

apple iphone 4sСтраницата вече е премахната, но опцията за iPhone 5 е на сайта и е останал надписът "Ние ще имаме вашите калъфчета, когато вие имате своя нов iPhone". Както виждаме, някой е успял достатъчно пъргаво да направи скрийншоти и ако съдим по тях, смартфонът ще има метален гръб, ще е доста тънък и със скосени краища, напомняйки iPad 2.

Още по-интересно от дизайна на новия iPhone 5 е, че на същия този сайт има и подстраница за още един необявен модел на Apple - iPhone 4S. Ново 20!

Различни телекоми вече потвърдиха, че ще пуснат новия iPhone на 15 октомври, така че анонсът би трябвало да е около две седмици по-рано и краят на септември звучи като идеалния момент!

5 нови екстри в Samsung Galaxy Watch 5 Pro

Тази година Samsung внесе интересна промяна в портфолиото си смарт часовници и за първи път представи Pro версия на новия…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer