НачалоНовиниiPhone SE може да има дисплей с Dynamic Island

iPhone SE може да има дисплей с Dynamic Island

733
Написана от  nixanbal 09 февруари 2024
iPhone SE може да има дисплей с Dynamic Island

Най-често слуховете за Apple се въртят около тяхната основна серия iPhone 16, но понякога изплува по някое парченце информация и за най-достъпния смартфон на компанията - iPhone SE. По последна информация следващият iPhone SE би трябвало да излезе догодина, а днес имаме нови детайли за него.

Първоначално се очакваше четвъртото издание на iPhone SE да има много сходен с iPhone XR дизайн, което включваше премахване на хоум бутона и дисплей с ноч. Днешните слухове обаче твърдят, че iPhone SE 4 действително ще има приблизителните размери на iPhone XR, но екранът му ще включва Dynamic Island.

Това е интерактивната зона, с която Apple замени ноча през 2022 г. с моделите iPhone 14 Pro и Pro Max, a през 2023 г. тя се използва от всички в серията iPhone 15. 

iPhone SE

Този ход би дал значително по-модерен вид на iPhone SE, но пък и ще противоречи на досегашната стратегия на производителя с този модел. SE до момента е идвал с по-скоро ретро дизайн, поне едно поколение зад актуалния в каталога смартфони на Apple. 

Иначе се очаква iPhone SE 4 да има близък до iPhone 16 гръб, само че с единична, а не с двойна основна камера.

Кога точно Apple ще представи новия си по-достъпен смартфон - не е ясно. Първият iPhone SE излезе през 2016 г., последва го ъпгрейд през 2020 г., а последният засега е от 2022 г. 

Първият електромобил на Xiaomi се появи предпремиерно и изглежда страхотно

Преди две години и половина Xiaomi обяви, че започва да работи по първия си електрически автомобил и че първоначалната инвестиция…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer