НачалоНовиниiPhone SE с 5G може да се появи в края на април или началото на май

iPhone SE с 5G може да се появи в края на април или началото на май

676
Написана от  nixanbal 19 януари 2022
iPhone SE с 5G може да се появи в края на април или началото на май

Слуховете около третото поколение iPhone SE стават все по-настоятелни, като току-що анализаторът Рос Янг написа в Twitter, че смартфонът може да бъде представен през втората половина на април или в началото на май. Преди дни Марк Гърман от Bloomberg също съобщи, че Apple планира първото си събитие за 2022 г. и то най-вероятно ще бъде посветено на бюджетния им смартфон. 

iPhone SE 2022 е третото издание на този модел, който допълва основната есенна серия смартфони на компанията, но обновяването му е нерегулярно. Анонсът на тази версия например идва две години след предходната, a между оригинала и второто издание имаше дупка от 4 години.  

Новият модел няма да предложи драстични промени, като ще запази визията с дебели рамки около дисплея и физически хоум бутон с Touch ID в него. Той обаче ще е първият представител на серията SE с поддръжка на 5G, като това включва и цялостно по-актуален чипсет. Така iPhone SE ще бъде и най-евтиният 5G телефон на компанията от Купертино. 

Сега Рос Янг съобщава, че панелите за дисплея на iPhone SE 2022 вече се произвеждат, а самият телефон вероятно ще започне да се сглобява от март. Това според Янг означава анонс през втората половина на април или началото на май.

Същият източник по-рано прогнозира, че Apple може да обяви още един iPhone SE през 2023 г., който вече ще донесе драстични промени по дизайна и ще изглежда по-близко до актуалните устройства на компанията. 

5 НЕЩА за Motorola Moto G9 Plus

През септември Motorola представи един от най-интересните си смартфони за 2020 г. - Moto G9 Plus. Той не е толкова…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer