НачалоНовиниiPhone SE с по-голям екран може да се появи през 2023 г.

iPhone SE с по-голям екран може да се появи през 2023 г.

818
Написана от  vangelitsa.karadzhova 17 януари 2022
iPhone SE с по-голям екран може да се появи през 2023 г.

Само след няколко месеца би трябвало да видим третото поколение на по-достъпния смартфон на Apple, който е популярен под името iPhone SE. Според слуховете малко неща ще бъдат променени при него спрямо предшестващия го модел, но пък интересни новини се задават догодина. През 2023 г. Apple ще пусне по-голям iPhone SE с 5.7" екран, твърди анализаторът Рос Янг. 

Очакваният тази година iPhone SE според източника ще се нарича iPhone SE+ 5G, на което обаче аз не бих се доверил, защото не виждам логика в подобна промяна след две поколения iPhone SE. 

iPhone SE

Припомням ви, че за това устройство се очаква да запази ретро дизайна на своя предшественик - с по-дебели рамки и физически хоум бутон с Touch ID, а актуализациите да дойдат най-вече от новия чипсет с 5G модем.

iPhone SE 3

Рос Янг твърди още, че догодина ще видим "iPhone SE 3" (на изображението горе, източник), което звучи като най-сериозната промяна в серията досега. Очакванията са това устройство да има по-съвременен дизайн с по-тънки рамки и ноч на дисплея, а освен това да предложи значително по-голям 5.7" диагонал. Припомням ви, че iPhone SE 2 беше с 4.7" екран, колкото се очаква да предложи и тазгодишния наследник. 

Всичко това, разбира се, едва ли е финална информация на този етап, но изглежда е нещо, което е в плановете на Apple. Да се надяваме, че и iPhone SE 2022 ще бъде интересен модел, който най-малкото да заслужава ревю. 

iPhone 13 Pro и iPhone 13 Pro Max имат подобрени камери и батерии, 120 Hz дисплеи и до 1 TB памет

Apple представи днес новите си смартфони от серията iPhone 13, начело с премиум моделите iPhone 13 Pro и iPhone 13…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer