НачалоНовиниiWatch на Apple щял да има "спортна" и "дизайнерска" версия

iWatch на Apple щял да има "спортна" и "дизайнерска" версия

2174
Написана от  nixanbal 23 юни 2014
iWatch на Apple щял да има "спортна" и "дизайнерска" версия

Преди няколко дни The Wall Street Journal писа, че задаващият се тази есен умен часовник на Apple ще има няколко версии с различни дисплеи, а сега PocketNow дава допълнителна информация по въпроса. Оказва се, че iWatch ще се предлага в две издания - спортно и дизайнерско, като дизайнът на всеки ще бъде съобразен с вкуса на съответната целева група потенциални потребители.

Спортният модел на часовника на Apple ще има гумена каишка и правоъгълен дисплей и като цяло ще е близък до стандартен ръчен часовник. Според източника тъкмо тази версия се тествала от баскетболиста Коби Брайънт в щабквартирата на Apple.

Дизайнерската версия на iWatch пък щяла да има кръгло метално тяло и също близък до този на конвенционален часовник дизайн. Популярните личности, които тествали това издание, са хокеистът Дъстин Браун и голф играчът Буба Уотсън. 

Информацията, че популярни лица тестват ранни версии на часовника на Apple се появи преди няколко дни. 

И за двата модела се твърди, че ще са със сензорен дисплей (2.5" според Reuters), водоустойчиво тяло и 8 GB вградена памет, с което Apple ще ги рекламира и като заместители на музикален плейър - вероятно чрез Bluetooth слушалки. За спортния iWatch пише още, че ще предлага сензори за измерване на кръвното налягане, пулса, температурата на тялото и на околната среда и други.

Очаквайте още детайли за първото устройство от категорията на носимите технологии на Apple - би трябвало информацията да продължи да изтича с наближаване на премиерата му през октомври. 

Lidl ще използва изкуствен интелект за персонализирани промоции

Приложението Lidl Plus, което вече се използва от над 1.3 милиона потребители в България, скоро ще въведе нова функционалност. Компанията…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer