НачалоНовиниИзображения на Samsung Galaxy Z Flip 4 и Z Fold 4 се появиха предпремиерно

Изображения на Samsung Galaxy Z Flip 4 и Z Fold 4 се появиха предпремиерно

677
Написана от  dessyteneva 19 юли 2022
Изображения на Samsung Galaxy Z Flip 4 и Z Fold 4 се появиха предпремиерно

Samsung вече потвърди, че ще представи новите си смартфони със сгъваеми дисплеи на 10 август, но техни официално изглеждащи изображения се появиха предпремиерно. Изтеклите кадри потвърждават това, което досега знаем за Galaxy Z Flip 4 и Z Fold 4, а именно - дребни промени по дизайна и някои нови цветове за корпусите им.

Galaxy Z Flip 4 ще бъде наличен в четири цвята – синьо, черно, ванилия и лилаво. Изображението ясно показва двойната задна камера на устройството и външния му дисплей, който според слуховете ще е 2.1” - малко по-голям от този на Z Flip 3 (1.9”). В долната част се вижда решетката, прикриваща микрофона и високоговорителя, а като цяло дизайнът на телефона се е запазил и повечето промени се очаква да бъдат "под капака".

Според слуховете до момента Galaxy Z Flip 4 ще има 6.7” сгъваем AMOLED дисплей с Full HD+ резолюция и изрязана в средата на горната част 10 МР селфи камера. Външният дисплей ще е с размер 2.1”. Основната двойна камера ще включва 12 МР широка и 12 МР ултраширока. Устройството ще е базирано на новия чипсет Snapdragon 8+ Gen 1 с 8 GB RAM и до 256 GB памет, а батерията му ще е с капацитет 3700 mAh и поддръжка на 25 W бързо зареждане.

Galaxy Z Fold 4

Що се отнася до Galaxy Z Fold 4, изображението сочи три цветови опции – златисто-бежово, сиво и черно и тройна задна камера. Очаква се сгъваемият смартфон да е по-тънък и по-лек от своя предшественик, а гънката на дисплея му да е по-малко забележима, но дизайнът като цяло да се запази същият, с акцент върху подобряване на издръжливостта и водоустойчивостта. Очаква се Samsung да предложи по-евтин базов вариант със 128 GB памет, за да намали началната цена на смартфона.

Samsung-Galaxy-Z-Fold-4

Според досегашните слухове Galaxy Z Fold 4 ще има 7.6” сгъваем AMOLED дисплей с честота на опресняване 120 Hz и 6.2” външен AMOLED екран с HD+ резолюция и 120 Hz честота на опресняване. Задната му камера ще е тройна с 50 МР основен сензор, 12 МР ултраширок и 10 МР телефото с 3х увеличение. Отвън ще има 10 МР селфи камера, а в сгъваемия екран - интегрирана под него 16 МР (4 МР) камера. Що се отнася до чипсета – устройството ще е базирано на флагманския Snapdragon 8+ Gen 1, батерията му ще е с капацитет 4400 mAh и поддръжка на 25 W бързо зареждане.

Както с всички слухове и спекулации, ще трябва да изчакаме до 10 август, за да разберем дали посочените спецификации са абсолютно коректни.

OnePlus 9 отстъпва на Pro модела, но също има Hasselblad камера на значително по-ниска цена

OnePlus 9 Pro е премиум смартфонът на компанията, който е събрал всички най-високи технологии, предлагани някога от OnePlus. Заедно с…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer