НачалоНовиниИзтекоха българските цени на Huawei P50 Pro и сгъваемия Huawei P50 Pocket

Изтекоха българските цени на Huawei P50 Pro и сгъваемия Huawei P50 Pocket

4432
Написана от  nixanbal 23 януари 2022
Изтекоха българските цени на Huawei P50 Pro и сгъваемия Huawei P50 Pocket

Само след два дни стартират продажбите на смартфоните от премиум серията P50 на Huawei, като се очакваше тогава да научим и цените им за българския пазар. Български онлайн търговец обаче публикува в сайта си моделите P50 Pro и P50 Pocket малко по-рано, с което разкри и за колко ще се продават устройствата тук. 

Според онлайн магазина laptop.bg, които са официален търговски канал за устройствата на Huawei чрез дистрибутора Поликомп, Huawei P50 Pro ще се продава у нас за 2199 лв. за 256 GB памет. Смартфонът ще бъде наличен в цветовете златисто, черно и бяло.

Huawei P50 Pro

Сгъваемият Huawei P50 Pocket пък е обозначен с етикет 2799 лв., също за 256 GB, като той изглежда ще се продава само в бяло. 

Huawei P50 Pocket

И при двата апарата има опция да се закупят в комплект със слушалки FreeBuds 4, което означава, че може би ще има такава кампания за преордер.

Разбира се, не е съвсем сигурно, че точно това са цените на двата смартфона P50 в България, но потвърждение или отхвърляне на информацията ще получим на 25 януари, когато е официалната премиера у нас.

Благодаря за сигнала на Николай!

Обновена към 11:44 часа: Двата модела вече са свалени от онлайн магазина.

Samsung Galaxy S24 и Galaxy S24+ предлагат Galaxy AI, чипсет Exynos, по-големи дисплеи и батерии

Заедно с премиум модела Galaxy S24 Ultra току-що в Сан Хосе, Калифорния, Samsung представи и неговите два подгласника - Galaxy…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer