НачалоНовиниKIVI с премиера на българския пазар - подробности за KidsTV

KIVI с премиера на българския пазар - подробности за KidsTV

1250
Написана от  nixanbal 20 декември 2023
KIVI с премиера на българския пазар - подробности за KidsTV

Европейската марка KIVI, която успешно се позиционира на българския пазар в сектора за смарт телевизори, представи у нас нов модел, специално разработен за детски стаи – KIVI KidsTV. Рамката около екрана, стойките и централната основа на този любопитен модел позволяват на децата да поставят блокчета от строителни конструктори, като по този начин те могат да изразяват своята креативност и да развиват въображението си.

KIVI KidsTV

KIVI е европейски производител на смарт телевизори, опериращ на българския пазар от 2022 година. Този декември марката представи своя чисто нов модел KIVI KidsTV, създаден специално за детски пространства. На първо място, това е 32-инчов Full HD смарт телевизор, работещ с операционната система Android TV 11. Телевизорът е и пространство за творчество и себеизразяване, както и елемент от детската игра. Какво прави телевизорът толкова специален, ще ви разкажа в следващия материал, който реализираме в партньорство с KIVI.

Дизайн от типа Block-Style

Можете да прикрепяте пластмасови строителни блокчета от детски строителни конструктори към рамката на телевизора, стойките и централната основа на KIVI KidsTV. Вашите малчугани могат да изградят всичко навсякъде върху рамката, тъй като няма ограничения за размер, форма или цвят. Всеки път те могат да създадат уникална рамка, отразяваща тяхната индивидуалност, творчество и артистичен вкус. Телевизорът е съвместим с най-популярните серии строителни комплекти.

KIVI KidsTV BG

Защита със закалено стъкло

32-инчовият Full HD екран на новия KIVI KidsTV е защитен от устойчиво на надраскване закалено стъкло. По този начин телевизорът е устойчив на непредвидими ситуации, като удари: било то своенравна играчка или дори енергично хвърляне на топка, надрасквания от остри предмети, нокти на домашни любимци, метални ципове от дрехи или кабели за зареждане на телефон. Телевизорът е абсолютно безопасен за деца (препоръчва се да се използва под наблюдението на възрастни) и ще ги радва с ярка картина в продължение на много години. KIVI предоставя 3-годишна гаранция за екрана.

Защита от падане

Новият продукт идва с набор от двустранни-лепящи стикери, така че родителите да могат да закрепят телевизора сигурно на мястото, което са определили да го поставят. Стикерите предпазват и децата от неволно събаряне на уреда по време на игра.

KIVI KidsTV

Здрав сън без страхове

На гърба на KIVI KidsTV има нощна лампа AlumiGlow, която излъчва мека, успокояваща светлина. Тя създава уютна атмосфера в детското пространство и помага на децата да заспят по-бързо, особено ако не обичат да спят на тъмно. Нощната лампа може да работи дори когато телевизорът е изключен. Нивото на яркост на светлината е напълно регулируемо - родителите (или самите деца) могат да регулират нощната лампа с помощта на дистанционното управление или чрез бутон на телевизора.

Операционна система

Телевизорът работи на съвременната операционна система Android TV 11. Това е официалната сертифицирана операционна система от Google, която гарантира бърза и стабилна работа на смарт телевизора. Android TV 11 осигурява достъп до 10 000+ приложения за игри, образование и самоусъвършенстване. KIVI KidsTV също така позволява гласово-команден контрол, който е идеален за по-млади потребители, които може все още да не са запознати с четенето, но могат да говорят. Android TV 11 предлага и широки възможности за настройване на опциите за родителски контрол.

KIVI KidsTV

Удобно дистанционно управление

Актуализираното дистанционно управление KIVI има ергономичен дизайн с минимум на брой бутони, така че дори дете да може да се справи с управлението на смарт телевизора. Приляга добре и удобно в дланта на ръката, а копчетата са плавни и тихи. Най-популярните приложения имат специални бутони на дистанционното, така че зрителите да имат достъп до любимото си съдържание с едно натискане. Другите характеристики включват поразителен наситен цвят и бутон за управление на нощната лампа. За да ви помогне да намерите дистанционното управление в тъмното, в долната му част е вградено луминесцентно лого на компанията.

KIVI KidsTV

Защита за очите

За да се намали вредното въздействие на синята светлина, KIVI KidsTV е оборудван със специална технология Low Blue Light. Известно е, че светлината от екрана може да причини умора на очите и да повлияе върху скоростта на заспиване. Вместо това, благодарение на интегрираната технология Lоw Blue Light, KIVI KidsTV филтрира опасните лъчи и помага да защитите зрението си, особено вечерно време.

KIVI KidsTV се предлага в страната от: A1, VivacomOzone, Technomarket, Technopolis и Ardes.

Honor ще предлага бъдещите си сгъваемите смартфони и в Европа

В началото на 2022 г. Honor представи първия си смартфон със сгъваем дисплей, Magic V, който за съжаление после не…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer