НачалоНовиниКонцептуални изображения представят нов премиум смартфон Nokia N73 с петорна камера

Концептуални изображения представят нов премиум смартфон Nokia N73 с петорна камера

1455
Написана от  dessyteneva 10 май 2022
Концептуални изображения представят нов премиум смартфон Nokia N73 с петорна камера

Въпреки че през март HMD Global обяви, че няма планове за нов флагман с марката Nokia, според китайския сайт CNMO компанията все пак работи върху модел от висок клас. Устройството носи името на популярния N73, представен през 2006 г. и ще има петорна камера, а концептуални изображения показват как би могло да изглежда то.

Телефонът има извити страни и заострена плочка на петорната камера с двойна светкавица. Основната камера е с най-голям обектив и стои над останалите, а отдолу са подредени Г-образно още четири.

Според информацията на CNMO, новият N73 ще има 200 МР основен сензор, произведен от Samsung и това може би ще е ISOCELL HP1, който компанията представи миналия септември, но все още не е използван в нито един смартфон.

Screenshot-2022-05-09-175622

Предишни слухове предполагаха, че първият телефон с новия ISOCELL HP1 ще е Motorola Frontier. Сензорът предлага изцяло нова технология ChameleonCell за обединяване на пикселите, в зависимост от средата. Освен това той може да заснема 8К вдео при 30 кадъра в секунда и с минимална загуба в зрителното поле.

Въпреки че не е ясно до колко реални са публикуваните от CNMO изображения и кой ще е първият модел с 200 МР сензор на Samsung, той определено ще привлече вниманието на любителите на мобилната фотография.

Няма информация за това кога евентуално ще видим новия Nokia N73, нито повече подробности за спецификациите му, така че ще трябва да изчакаме за повече подробности, които ще потвърдят или отрекат съществуването му.

6 любими приложения за Samsung Galaxy Watch6

Galaxy Watch6 и Galaxy Watch6 Classic са най-новите смарт часовници в портфолиото на Samsung и освен че предлагат хардуерни подобрения…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer