НачалоНовиниКой ще пише ревю на Acer Iconia Tab 8 - първите петима

Кой ще пише ревю на Acer Iconia Tab 8 - първите петима

3122
Написана от  nixanbal 23 октомври 2014
Кой ще пише ревю на Acer Iconia Tab 8 - първите петима

Преди няколко дни в nixanbal.com с Acer стартирахме една необичайна кампания, в която предложихме на вас, читателите на сайта, да станете участници в него със своите лични коментари и впечатления от таблета Iconia Tab 8. Днес е време да обявим кои са първите, които ще тестват устройството!

Ето и първите петима избрани участници, както и мотивацията за участие, която всеки е посочил при регистрацията си...

Найден Киров

Защото смятам че моето евентуално бъдещо ревю би било от полза за Acer,притежателите на такива модели,и на бъдещи такива.Като мой плюс бих добавил и познаването на марката и всички технологии(софтуерни и хардуерни) поставени в днешните и бъдещи устройства.Освен това имам личен опит с устройствата от тази категория.

Величка Дафчева

Учител по ИТ съм и технологиите ме вълнуват. Те са част от ежедневието и работата ми. Иска ми се да пробвам таблета като част от уроците ми.

Даниел Личевски

1. Няма таблет и наградата ще запълни това място в техно играчките ми. 2. Имам възможнос да напиша ревю и то да бъде побликувано в най-добрия техно блог в България. 3. Имам достатъчно добри идеи за подобно тест ревю и винаги съм чакам подобна възможност за да ги реализирам.

Петър Козарев

Имам умението и разбирам от ИТ технологии и мисля че мога да дам обективно ревю за дадена машинка, джада и прочие :)

Николай Сукняров

Новите технологии са моето хоби и дори професионална насоченост. Завършил съм специалности компютърни системи и технолии и софтуерно инженерство. Те ми дават един по-дълбок поглед над технологиите използвани в съвременните джаджи. :) А също така, винаги съм искал да пиша ревюта (преди време поддържах блог с подобна тематика). Смятам, че моята преценка е точна и безпристрастна, използвал съм устройства с всички възможни операционни системи - от Windows Mobile 2002, Symbian, преди години, до iOS и Android в последно време.

 Iconia Tab 8 A1-840FHD 13

Това са само първите петима избрани участници в кампанията "Напиши ревю за nixanbal.com и спечели таблет Acer!", които ще могат да разцъкат Iconia Tab 8 за седмица и да споделят впечатленията си. Нека всички следят мейлите си, защото в близките дни ще се свържем с тях, за да организираме получаването на тестовата бройка.

А съвсем скоро очаквайте и следващите петима участници!

5 полезни идеи за новия ви Samsung Galaxy Watch5

Samsung Galaxy Watch5 е един от най-функционалните смарт часовници, които потребителите на Android смартфон биха могли да си купят в…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer