НачалоНовиниLenovo пусна тийзър за второ поколение на сгъваемия таблет ThinkPad X1 Fold

Lenovo пусна тийзър за второ поколение на сгъваемия таблет ThinkPad X1 Fold

964
Написана от  dessyteneva 14 юли 2022
Lenovo пусна тийзър за второ поколение на сгъваемия таблет ThinkPad X1 Fold

Lenovo публикува ново промо видео, озаглавено “What will we unfold next”, която недвусмислено подсказва за новото поколение на таблета със сгъваем екран ThinkPad X1 Fold, който се превръща в лаптоп. Машината ще разполага със сгъваем AMOLED дисплей с тънки рамки, нова версия на клавиатурата с емблематичния червен TrackPoint и вероятно ще е базирана на процесор Intel от 12-о поколение Alder Lake.

Това означава, че ключово подобрение на новия ThinkPad X1 Fold ще е неговата платформа, тъй като Alder Lake със сигурност ще осигури повече производителност и по-добър живот на батерията. Освен това Lenovo акцентира върху логото Intel Evo и vPro, което означава, че лаптопът ще отговаря на изискванията на Intel Evo по отношение на отзивчивостта и производителността, а vPro предполага, че ще е с бизнес насоченост и нови функции за сигурност и управление.

Не е ясно кога Lenovo ще представи ThinkPad X1 Fold Gen 2, но може би това ще се случи през следващите седмици или месеци. Машината вероятно ще предложи повече памет и опции за съхранение от своя предшественик, но за цената все още можем само да гадаем.

5 НЕЩА за Logitech MX Keys Mini

Преди време ви разказах за домашния си офис и периферията, която използвам. В нея основно място има отредено за клавиатурата…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer