НачалоНовиниLenovo ThinkPhone от Motorola е насочен към бизнес сегмента

Lenovo ThinkPhone от Motorola е насочен към бизнес сегмента

1649
Написана от  nixanbal 05 януари 2023
Lenovo ThinkPhone от Motorola е насочен към бизнес сегмента

След като преди седмици се появиха слухове и негови изображения, днес първият смартфон ThinkPhone беше официално представен. Устройството се нарича Lenovo ThinkPhone by Motorola и е насочено към бизнес сегмента, като обещава лесно взаимодействие с лаптопите ThinkPad. 

Lenovo ThinkPhone излиза по случай 30-годишнината на бранда ThinkPad и се рекламира като "най-добрият спътник" на тези лаптопи. 

THINKPHONE BY MOTOROLA BasicPack Carbon Black Pdp Hero

Смартфонът има 6.6" OLED дисплей с Full HD+ резолюция (394 ppi), 144 Hz опресняване и пропорции 20 към 9. Селфи камерата е 32 МР, а основната залага на 50 МР сензор с OIS + 13 MP с ултраширок обхват и макро режим.

Конфигурацията се базира на предходния мощен чипсет Snapdragon 8+ Gen 1, 8 GB/12 GB RAM и 128/256/512 GB вградена памет, батерията е 5000 mAh, зареждането 68 W жично и 15 W безжично. 

 

2022 ThinkPhone by Motorola AdvancedPack One Charger For All

С ThinkPhone потребителите ще разполагат с набор от функции за сигурност и поддръжка, които осигуряват защита и контрол, подкрепени от платформата ThinkShield.

От Motorola казват, че IT организациите могат да са уверени, че Think устройствата им са напълно защитени и с вградени усъвършенствани хардуерни и първокласни решения за сигурност, базирани на изкуствен интелект, като Moto Threat Defense например. Освен това компаниите имат възможността да внедряват Think устройствата при крайните потребители с помощта на Zero Touch и да управляват всички тях с решения за управление на устройства, като например Moto OEMConfig и Moto Device Manager. Новото устройство се предлага и с Moto Secure - приложение, което служи като център за елементи, свързани със сигурността и поверителността.

ThinkPhone пристига и с Moto KeySafe - отделен процесор, работещ с Android, който добавя допълнително ниво на сигурност за по-добра защита на най-чувствителните данни в смартфона.

THINKPHONE BY MOTOROLA Advanced Pack Meeting

Устройството е сертифицирано по стандартите за устойчивост MIL STD 810H и IP67, проектирано е с леки арамидни влакна, по-здрави от стомана, има алуминиева рамка и Gorilla Glass Victus върху екрана. ThinkPhone разполага и с емблематичния, персонализиран Red Key (червен клавиш), разположен отстрани и осигуряващ бърз достъп до най-важните бизнес и полеви приложения или незабавна интеграция на мобилното и компютърното изживяване.

Lenovo ThinkPhone by Motorola идва и с Think 2 Think свързаност, задвижвана от Ready For - въпросната интеграция с ThinkPad. Think 2 Think включва:

● Незабавно свързване: Телефонът и компютърът безпроблемно се откриват, когато са наблизо, и се свързват чрез Wi-Fi.

● Унифициран клипборд: Безпроблемна възможност за бързо копиране на текст или скорошни снимки, сканирани документи и видеоклипове между устройствата.

●Унифицирани известия: Известията от устройството се появяват незабавно в Центъра за действие на Windows. Кликването върху всяко известие автоматично стартира съответното телефонно приложение на екрана на компютъра.

● Прехвърляне на файлове: Лесно плъзгайте и пускайте файлове между ThinkPhone и PC.

● Поточно предаване на приложения: Всяко приложение за Android може да бъде отворено директно на компютъра.

●Разширени възможности на камерата: Възползвайте се от предимствата на камерите на ThinkPhone и възможностите на изкуствения интелект, като ги използвате като уеб камера за видеоразговори.

● Ултра бърз hotspot: Свържете се с интернет с едно кликване, директно от компютъра, за да използвате 5G свързаността на ThinkPhone.

Lenovo ThinkPhone by Motorola се очаква и в България през първата половина на настоящото тримесечие, което означава, че трябва да е у нас до средата на февруари. 

Електромобилът на Xiaomi ускорява от 0 до 100 км/ч за 2.78 секунди и има до 800 км пробег

Xiaomi повдигна сериозно завесата над първия си електромобил, който ще се предлага под името SU7. Луксозно изглеждащото возило обещава отлични…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer