НачалоНовиниLenovo Yoga Pad Pro е таблет със Snapdragon 870 и опция за ползване като втори монитор

Lenovo Yoga Pad Pro е таблет със Snapdragon 870 и опция за ползване като втори монитор

1311
Написана от  nixanbal 26 май 2021
Lenovo Yoga Pad Pro е таблет със Snapdragon 870 и опция за ползване като втори монитор

Lenovo представи новия си таблет Yoga Pad Pro, който е позициониран във високия клас и се базира на чипсета Snapdragon 870. Освен това устройството може да се използва като втори монитор.

Lenovo Yoga Pad Pro има 13" екран с 2K резолюция и пропорции 16 към 10, които Lenovo използва и при все повече лаптопи. 

 

Конфигурацията се базира на чипсета Snapdragon 870 с 5G модем, който компанията използва и при Motorola Moto G100. Към него тук има 8 GB LPDDR5 RAM и 256 GB UFS 3.0 памет без microSD слот. 

Lenovo Yoga Pro

Има само една камера, която е върху лицевата част, като използва 8 МР сензор и ToF сензор за по-сигурно сканиране на лица. 

Yoga Pad Pro има 4 високоговоритела JBL (2 х 2.5 W и 2 х 2 W) с поддръжка на Dolby Atmos, както и система от 3 микрофона.

Lenovo Yoga Pad Pro

Батерията е с капацитет 10200 mAh, поддържа се Wi-Fi 6, Bluetooth 5.2 и USB C 3.1, а има и Micro HDMI порт, с който таблетът може да се използва за втори екран или екран за Nintendo Switch например.

Lenovo Yoga Pad Pro

Lenovo Yoga Pad Pro

Цената на Lenovo Yoga Pad Pro за Китай е около $515 и таблетът излиза на пазара там до края на месеца, като все още не е ясно дали и кога ще го видим в Европа. 

4K мониторът Samsung S27A800 и защо се спрях на него

Преди няколко седмици организирах в импровизираното си студио, в което снимам видео ревютата за nixanbal.com, малък кът за работа. Идеята…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer