НачалоНовиниLG говори открито за необявения си мощен смартфон, обещава да промени играта

LG говори открито за необявения си мощен смартфон, обещава да промени играта

1473
Написана от  nixanbal 27 август 2012
LG говори открито за необявения си мощен смартфон, обещава да промени играта

Вероятно сте забелязали, че LG Optimus G е една от горещите теми в последните една-две седмици, а смартфонът дори още не е обявен официално. Въпреки това детайли за него не липсват и всичко звучи изключително впечатляващо, като вече и самите LG решиха да излязат с официален коментар по темата. От компанията пуснаха съобщение, в което открито говорят за следващия си мощен смартфон с чипсет Snapdragon S4 Pro и въпреки че не посочват какво ще бъде търговското му име, потвърждават много детайли от характеристиките му.

LG обещава въпросното устройство да промени играта, защото е съвместна разработка с няколко дъщерни компании на LG Electronics, събирайки най-доброто от възможностите на всяка.

Южнокорейците потвърдиха, че новият им смартфон ще използва чипсета Snapdragon S4 Pro на Qualcomm, че ще работи в LTE мрежи и ще има революционна батерия, която е 60% по-ефективна от останалите с този размер днес. Батерията в Optimus G ще има живот от 800 цикъла на зареждане, което се случва за първи път в смартфон, посочват от LG.

Дисплеят на смартфона ще бъде Tru HD IPS+ с резолюция от 768х1280 пиксела и яркост от 470 нита. Освен това екранът използва технологията G2 Touch Hybrid Display, която премахва разстоянието между стъклото и самия LCD панел, правейки дисплея 30% по-тънък и карайки иконките да изпъкват на повърхността му.

И така, по всичко личи, че на IFA 2012 в Берлин по-късно тази седмица ще видим премиерата на LG Optimus G, когато ще научим и пълните детайли за него. Очаквайте живо включване от там + много снимки и видео!

5 НЕЩА за Motorola Moto G9 Plus

През септември Motorola представи един от най-интересните си смартфони за 2020 г. - Moto G9 Plus. Той не е толкова…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer