НачалоНовиниLG разкрива детайли за 13-мегапикселовата камера в Optimus G

LG разкрива детайли за 13-мегапикселовата камера в Optimus G

2743
Написана от  nixanbal 12 септември 2012
LG разкрива детайли за 13-мегапикселовата камера в Optimus G

LG пусна в мрежата ново видео, в което разказва подробности за камерата в задаващия се смартфон със супермощен процесор LG Optimus G. А сензорът на въпросната ще бъде 13-мегапикселов, но по-интересното е, че LG акцентира върху компактните му размери.

Според LG смартфонът им Optimus G разполага с най-добрата, най-компактната и ултратънка камера в света. Всъщност в цялото видео акцентът е върху скромните размери на модула, а не върху възможностите му да прави по-добри снимки, което е доста странен подход.

Разбира се, това ще се хареса на хората, търсещи тънък телефон без огромна издутина около камерата, но защо изобщо е необходим 13 МР сензор, ако не е работено в посока по-високо качество на изображенията.

LG Optimus G camera

Все пак от LG посочват, че са успели да постигнат редуциране на шума в кадрите, а освен това добра вметка е, че реалните цветове на снимките са видими още на дисплея, използващ технологията True HD IPS+. Вече е ставало дума за този вид дисплеи, който представя цветовете по по-реалистичен начин, а не подсилени, както е при AMOLED панелите. Съответно снимките изглеждат чудесни на такъв екран, но след това на РС-то са съвсем друга история. Със сигурност сте го забелязали. 

Интересно е, че в клипа има малка звездичка, която посочва, че камерата в задаващия се смартфон LG Optimus G ще бъде 13 МР, но на някои пазари той ще се появи с 8 МР сензор. Е, да се надяваме, че Европа няма да изтегли късата клечка.

Очаквайте подробности за смартфона, щом наближи премиерата му в България. Пълно ревю и изчерпателен фототест също са на дневен ред, щом се добера до бройка.

VIVACOM вече предлага заплащане за съдържание от Apple чрез месечната сметка

VIVACOM обяви, че от днес започва да предлага на клиентите си възможност да плащат за съдържание от Apple чрез месечната…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer