НачалоНовиниПри LG G4 производителят ще залага на иновативен подход и открояващи го характеристики

При LG G4 производителят ще залага на иновативен подход и открояващи го характеристики

6626
Написана от  nixanbal 13 януари 2015
При LG G4 производителят ще залага на иновативен подход и открояващи го характеристики

LG G3 продължава да е актуалният флагман на корейците, независимо от скорошната премиера на извития апарат G Flex2, но в близките месеци би трябвало да видим неговия наследник. LG G4, или както ще се нарича устройството, няма да бъде лек ъпгрейд, заканват се от компанията, защото според тях потребителите вече не са лоялни на една марка и лесно могат да преминат към конкурентен бранд.

Още по темата

Затова за следващия си флагман LG планира да предложи по-атрактивни характеристики и нещо, което ще го отличава от масата смартфони с Android, разказва Кен Хонг, директор корпоративни комуникации в компанията.  

Хонг смята да експеримернтира с високия клас смартфони и според него това е задължително, за да успее да отличи устройствата си от купчина други, които предлагат сходни характеристики и използват същата операционна система. 

Очакваме иновативни екстри от наследника на LG G3, но все още не знаем нищо за тях

"Не мисля, че ще можем да се отпуснем и да очакваме хората да припадат по G4, или както ще бъде името, просто защото са харесали G3", казва представителят на LG пред сайта TrustedReviews.

Разбира се, споменаването на името LG G4 в официален разговор веднага ни навежда на мисълта, че то ще е финалното название на флагмана на корейците, но не бива да бързаме. Нищо чудно LG все пак да прескочи четворката, смятана за лошо число в някои азиатски страни.

Би трябвало наследникът на LG G3 да се появи през второто тримесечие на 2015 г.

Xiaomi 12T Pro дебютира с 200 МР камера и мощния Snapdragon 8+ Gen 1

Xiaomi представи днес новите си смартфон от висок клас в серията 12T, в която влизат Xiaomi 12T и Xiaomi 12T…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer