НачалоНовиниLG Optimus G се появи предпремиерно в няколко снимки

LG Optimus G се появи предпремиерно в няколко снимки

2627
Написана от  nixanbal 25 август 2012
LG Optimus G се появи предпремиерно в няколко снимки

LG Optimus G е смартфон, който до момента съществува най-вече на база слухове, но след вчерашното официално видео на LG нещата станаха по-реални. И за да не спираме до тук, сайтът Androidmx.net разпространи живи снимки, на които би трябвало да е именно това устройство - едно от първите в света с мощния чипсет Snapdragon S4 Pro на Qualcomm.

Освен кадрите сайтът още веднъж потвърди спецификациите на смартфона - 4.7" IPS HD дисплей, 2 GB RAM, 13 МР камера с Full HD видеозапис, както и четириядрен процесор на 1.5 GHz + новия графичен чип Adreno 320, събрани в чипсета на Qualcomm. 

От снимките става ясно, че LG Optimus G ще използва Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich, но едва ли няма да бъде осигурен ъпдейт до Jelly Bean. Разбира се, до анонса може да има промяна в плана и смартфонът директно да излезе с 4.1.

Лично нямам търпение да видя и да се докосна до устройството на IFA 2012 в края на следващата седмица, а вие очаквайте подробности!

ВИДЕО: 10 НЕЩА за камерата на Samsung Galaxy S21 Ultra

Това е една от най-способните и най-многофункционални камери в смартфон досега. Затова в следващото видео ще ви разкажа подробности за…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer