НачалоНовиниLG Optimus G ще бъде най-мощният смартфон на компанията досега

LG Optimus G ще бъде най-мощният смартфон на компанията досега

2103
Написана от  nixanbal 22 август 2012
LG Optimus G ще бъде най-мощният смартфон на компанията досега

В мрежата се появиха слухове за нов мощен смартфон на LG, който изглежда ще бъде най-напредналият функционално модел на компанията. Става въпрос за LG Optimus G, за който очакваме да има 4.7" IPS True HD дисплей и 13 МР камера.

Не е ясно какъв чипсет ще използва Optimus G, но Snapdragon S4 или Tegra 3 са добри предположения, освен ако LG не иска наистина да удари тавана и успее да включи в смартфона си най-новия и ненадминат по производителност Snapdragon S4 Pro.

Иначе за устройството се очаква да има 2 GB RAM памет, 13 МР камера и да работи в LTE мрежи с поддръжка на VoLTE - глас през LTE. Споменава се, че LG Optimus G ще върви под Android 4.0 Ice Cream Sandwich, а отгоре ще бъде положен интерфейсът Optimus 3.0. Като дизайн апаратът щял да бъде близък до серията Optimus L, а те се славят като стилни и красиви смартфони.

Има вероятност LG Optimus G да бъде официално представен на 31 август по време на изложението IFA в Берлин, където компанията ще присъства с щанд, но предстои да видим дали ще са готови с премиерата за тази дата. Очаквайте живо включване от събитието!

ВИДЕО: 5 важни екстри на Lenovo ThinkPad X1 Nano

ThinkPad X1 Nano е суперкомпактен лаптоп с 13-инчов екран, опционална 5G свързаност, мощна конфигурация и категорично любимата ми машина от…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer