НачалоНовиниLG Optimus G ще използва супермощния Snapdragon S4 Pro, излиза през септември

LG Optimus G ще използва супермощния Snapdragon S4 Pro, излиза през септември

2471
Написана от  nixanbal 23 август 2012
LG Optimus G ще използва супермощния Snapdragon S4 Pro, излиза през септември

Вчера ви разказах за необявен още смартфон на LG, който компанията ще оборудва с мощен хардуер и 13 МР камера, за да привлече вниманието към себе си в края на 2012-а и да конкурира хай-енд машини като HTC One X и Samsung Galaxy S III. Слуховете сочеха, че смартфонът може да използва чипсета Snapdragon S4 или Tegra 3, но предположих, че ако с този модел LG иска наистина да вдигне много шум, може да се обърне и към най-новия и супермощен Snapdragon S4 Pro. Това предположение всъщност се оказа вярно.

Оказва се, че LG Optimus G ще използва чипсета Snapdragon S4 Pro, който включва четириядрен процесор и графичен чип Adreno 320. Информацията идва от Qualcomm, които изглежда се изпуснаха малко по-рано от необходимото.

Също в съобщението на Qualcomm се казва, че въпросният смартфон ще излезе на пазара в Южна Корея през септември, а след това ще последва и световната му премиера.

Междувременно китайският Xiaomi Mi-Two е първият официално обявен смартфон с чипсета Snapdragon S4 Pro.

За LG Optimus G се очаква също да има 2 GB RAM и 13 МР камера, а всичко това звучи повече от впечатляващо. Остава ни да изчакаме още няколко дни или седмици до официалната премиера, защото машинката ще заслужава внимание.

 

5-те най-важни подобрения в Samsung Galaxy A52 спрямо Galaxy A51

В nixanbal.com вече можете да гледате детайлното видео ревю на Galaxy A52, който е новият обещаващ модел от среден клас…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer