НачалоНовиниLG пуска пречиствател на въздуха с безжично зарядно за смартфони

LG пуска пречиствател на въздуха с безжично зарядно за смартфони

2150
Написана от  nixanbal 24 август 2022
LG пуска пречиствател на въздуха с безжично зарядно за смартфони

LG, които вече имат някои модели с по-специален дизайн в портфолиото си, представи нов пречиствател за въздух, размиващ границите между интериорна мебел и иновативен IoT уред. Новият LG Aero Furniture прилича на модерна холна масичка, а върху нея има подложка за безично зареждане на мобилни устройства. 

Пречиствателят има сравнително компактен размер, който го прави подходящ за по-малки пространства като спалня, кабинет или студио, а потребителите могат да изберат цвят на основата (Crème Rose, Crème Yellow или Crème Grey) и форма на плота (кръгла или овална).

Гладката горна част на продукта осигурява удобно пространство за съхранение на предмети на домакинството или декоративни елементи, казват от LG - т.е. точно като декоративна масичка или нощно шкафче. Освен това, в долната част са интегрирани лесно достъпни контроли за включване и изключване на устройството, както и за управление на режимите за сила на въздуха и функции за светлините. Фино разположени в близост до ръба на плота и изравнени с повърхността му, са няколко малки индикатора за Wi-Fi връзка, качеството на въздуха, силата на въздушния поток и състояние на надстройката. 

LG-PURICARE-AERO-FURNITURE-scaled

LG Aero Furniture има подложка за безжично зареждане на смартфони, слушалки и други устройства, а освен това пречиствателят може да създават приятна атмосфера, благодарение на режима за светлина. С налични осем различни цвята, от които потребителят да избира, този режим се управлява лесно чрез приложението LG ThinQ.

Продуктът е разработен устойчиво, като за него са използвани компоненти, произведени от пластмаса за многократна употреба, набавена от стари устройства и електронни продукти, като опаковката също е направена от преизползваеми материали.

По отношение на филтриращите функции - LG Aero Furniture обещава значително подобрение качеството на въздух в затворени простванства, благодарение на многостепенна филтрация, която комбинира Ultra-fine Filter, Dust Collector Filter и Deodorization Filter от LG. Използва се и технологията UVnano на LG, която намалява вирусите и бактериите около перките на вентилатора с до 99.99%.

LG-PURICARE-AERO-FURNITURE-scaled 1

LG планира да лансира и лимитирана версия на новия пречиствател. Заедно с модели, които включват ексклузивен дизайн на декорации за плота, създадени от известни артисти като популярния южнокорейски художник Ким Сун-лу, компанията ще представи и модели, изработени от иновативни устойчиви материали.

LG Aero Furniture ще дебютира на изложението IFA 2022 в Берлин. 

5 полезни идеи за новия ви Samsung Galaxy Watch5

Samsung Galaxy Watch5 е един от най-функционалните смарт часовници, които потребителите на Android смартфон биха могли да си купят в…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer