НачалоНовиниLG пуска в продажба новите си OLED, QNED Mini LED и NanoCell телевизори от 2021 г.

LG пуска в продажба новите си OLED, QNED Mini LED и NanoCell телевизори от 2021 г.

2201
Написана от  nixanbal 17 февруари 2021
LG пуска в продажба новите си OLED, QNED Mini LED и NanoCell телевизори от 2021 г.

LG обяви днес, че пуска на пазара новата си гама телевизори от 2021 г. В нея влизат модели с OLED, QNED Mini LED и NanoCell екрани, като предлагалите размери започват от 43" и стигат до 83" и дори 88". 

LG OLED телевизорите за 2021 г. са разпределени в сериите Z1, G1, C1, B1, A1, като всички модели от серията G1 използват новата OLED evo технология, следващата стъпка в еволюцията на OLED телевизорите, както я описва производителят, която осигурява по-добра осветеност за по-висока яркост и кристални изображения с яснота, детайли и реализъм. 

LG QNED Lineup

Към новата линия за 2021 г. на LG влизат и QNED Mini LED телевизорите, за които компанията казва, че извеждат качеството на LCD телевизора на следващо ниво. Тук има набор от 8K и 4K модели, които използват технологията Quantum Dot NanoCell на LG и Mini LED подсветка за постигане на по-дълбоки черни тонове, по-живи, точни цветове и по-голям контраст в сравнение с конвенционалните LCD телевизори.

От цялата гама телевизори LG за 2021 г., новите предложения на NanoCell 8K и 4K предлагат най-голям брой опции с широк избор от 8K (модели NANO99, NANO 95) и 4K (модели NANO90, NANO85, NANO80, NANO77, NANO75). Всички се отличават с технологията на дисплея LG NanoCell, използваща наночастици за филтриране на цветни нюанси, която предлага по-реалистични изображения.

LG OLED TV A1

Повечето от новите модели на LG използват новия им процесор LG α 9 Gen 4 AI, както и LG AI Picture Pro и AI Sound Pro за подобряване на изображението и звука. Операционната система за корейците е webOS 6.0, а дистанционното LG Magic Remote е преработено и има специални бързи бутони за различни доставчици на съдържание.

LG OLED TV C1 Ambient

Новите телевизори на LG поддържат Dolby Vision IQ, Dolby Atmos, HDR10 PRO и Filmmaker Mode, всеки модел поддържа HDMI 2.1 и eARC. Предлага се и новият Game Optimizer, който автоматично прилага най-добрите настройки на картината според типа игра.

От LG обявиха, че избрани серии, модели и размери телевизори ще започнат да се предлагат в търговската мрежа през първото тримесечие на годината, като ще продължат да бъдат лансирани през цялата година.

Xiaomi 12 Pro предлага тройна 50 МР камера, Snapdragon 8 Gen 1 и 120 W зареждане

Xiaomi представи днес новата си серия Xiaomi 12, която засега включва моделите Xiaomi 12 Pro, Xiaomi 12 и Xiaomi 12X.…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer