НачалоНовиниLogitech пуска геймърската мишка G502 X в кабелна, безжична и PLUS версии

Logitech пуска геймърската мишка G502 X в кабелна, безжична и PLUS версии

862
Написана от  nixanbal 30 август 2022
Logitech пуска геймърската мишка G502 X в кабелна, безжична и PLUS версии

Logitech представи днес новата си геймърска мишка G502 X в три модификации - G502 X (кабелна), G502 X LIGHTSPEED (безжична) и G502 X PLUS. Моделът предлага сериозен редизайн на формата на G502 и добавя последните геймърски технологии, включително хибридните опто-механичните суичове LIGHTFORCE.

Всички версии на G502 X идват с изцяло новите хибридни опто-механични суичове LIGHTFORCE за висока скорост и надеждност, както и с прецизно задействане с ясна отзивчивост, казват от компанията. LIGHTFORCE е революционна микросуич технология, която комбинира предимствата на оптичните суичове с важното чувство при задействане на механичните. Хибридните суичове осигуряват надеждно оптично задействане с много ниско времезакъснение, комбинирано с най-добрите страни на отчетливите механични кликове с обратна връзка.

G502 X Gaming Mouse  14 sm

G502 X предлага нов реверсивен и отстраняващ се бутон за промяна на разделителната способност (DPI), за да пасне на по-широк набор от размери на ръцете и типове захвати. Мишката има и изцяло ново скрол колелце с висока стабилност и намалено тегло, което запазва характерното двойно бързо безкрайно скролиране и прецизните стъпкови режими, USB C зареждане за безжичните версии и тънък екзоскелет на стените за намаляване на теглото.

G502 X идва с високо прецизен геймърски сензор HERO 25K, който предлага 1-1 съотношение на точността на ниво под микрон и нулево изглаждане, филтриране или ускорение.

G502 X Gaming Mouse - 17 sm

При запазване на активността и производителността, но без кабел и в комбинация с LIGHTFORCE, времената за реакция са 68% по-бързи в сравнение с предишното поколение. Безжичният протокол LIGHTSPEED също е обновен и позволява на геймърите да свържат две LIGHTSPEED устройства към един приемник, посредством инструмента Device Pairing Tool в G HUB. Играчите могат да избират да изполват G502 X със същия приемник като на геймърските клавиатури Logitech G915, G915 TKL или G715.

G502 X Gaming Mouse  3 sm

Линията G502 X е съвместима с безжичните подложки Logitech G POWERPLAY за неограничен живот на батерията без кабели. Моделът G502 X PLUS идва с LIGHTSYNC RGB със светлина от 8 светодиода, която може да се персонализира и да се адаптира по време на играта, предлага ефекти при включване и изключване, и оптимизация на батерията чрез засичане на активна игра.

G502 X Gaming Mouse  30 sm

И трите мишки са налични в черен и бял цвят, като излизат на пазара на цени от 179.99 лв., 289.99 лв. и 329.99 лв. съответно за G502 X, G502 X LIGHTSPEED и G502 X PLUS.

Xiaomi 12T Pro дебютира с 200 МР камера и мощния Snapdragon 8+ Gen 1

Xiaomi представи днес новите си смартфон от висок клас в серията 12T, в която влизат Xiaomi 12T и Xiaomi 12T…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer