НачалоНовиниLumia 830 вероятно ще има 13 МР камера, ще носи бранда "Nokia by Microsoft"

Lumia 830 вероятно ще има 13 МР камера, ще носи бранда "Nokia by Microsoft"

3171
Написана от  nixanbal 07 юли 2014
Lumia 830 вероятно ще има 13 МР камера, ще носи бранда "Nokia by Microsoft"

Преди няколко дни в мрежата се появи първата снимка на необявен смартфон Nokia, за който се предполага, че е Lumia 830. Сега същият изплува в ново изображение, подсказващо резолюцията на камерата му, а също и за първи път разкриващо бранда Nokia by Microsoft. 

Вече се заговори, че Microsoft най-вероятно ще се спре на името Nokia by Microsoft за бъдещите смартфони Lumia, запазвайки суперпопулярния бранд и след придобиването на смартфон бизнеса Nokia. Така че това не бива да ни изненадва, но вече знаем кой ще е първият или поне един от първите нови модели с този брандинг. 

Що се отнася до самия телефон - очакваме това да е апарат с метална рамка и заден панел от поликарбонат, подобно на Lumia 925 и Lumia 930. 

Камерата ще бъде акцент, съдейки по дизайна й, напомнящ Lumia 1020, а сега излезе и информацията, че резолюцията й е 13 МР и ще се използва технологията PureView. 

Разбира се, изображението по-горе като нищо може да е изфабрикувано на Photoshop, така че имайте едно наум. Нови модели Lumia обаче би трябвало да се появят съвсем скоро. 

Ревю на Samsung Galaxy Watch6 Classic

Galaxy Watch6 Classic бележи завръщането на Samsung към дизайна с въртящия се безел около дисплея, след като миналата година вместо…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer