НачалоНовиниM-Tel Experience Store отваря врати за хай-тек феновете в София

M-Tel Experience Store отваря врати за хай-тек феновете в София

9380
Написана от  nixanbal 21 февруари 2012
M-Tel Experience Store отваря врати за хай-тек феновете в София

M-Tel Experience Store е новият магазин, който М-Тел отваря от утре, 22 февруари, в София и вероятно е най-доброто място за хай-тек играчки, в което сте влизали в България. Най-доброто като дизайн, оформление и възможности за клиентите на мобилен оператор. Казвам го като потребител и фен на технологиите и ако и вие сте такива, разходете се до там и ще разберете какво имам предвид.

Магазинът е разделен на зони – с влизането попадате пред отделно изложения продукт на месеца, който операторът предлага ексклузивно, каквото и да значи това, след днешния анонс на GLOBUL. Следват няколко маси с изложени мобилни телефони, лаптопи и таблети, които могат да бъдат разцъкани, т.нар. „Тест зона“.

P2218966

По-нататък има голяма дигитална маса, подобна на тази при Ани Цолова, на която можете да си подраскате или да си оставите децата да се забавляват, макар че трябва да са доста височки, за да я стигнат. M-bar е място, където можете да застреляте персонала с най-различни въпроси, за да ги поизпотите, а те трябва да ви помогнат с адекватен отговор. Смятам в близките дни да се разходя допълнително и да проверя как се справят.

На долния етаж има чудна парти зона, а на второто ниво е пресъздадена домашната атмосфера от хола ви, в която можете да тествате стационарните услуги на оператора.

P2218933-1

P2218971

На основното ниво е разположена и т.нар. „Продуктова зона“, където са изложени различни модели смартфони, които взимайки в ръка активирате пред себе си екран със спецификациите им. Още по-интересно е, че ако вземете по един модел в двете ръце, на дисплея ще излезе информация и за двата и можете да сравните възможностите им. Това май ми е любимата част от магазина.

Накрая отново ще подчертая, че тази публикация е плод на фенщина и на това, че за първи път виждам у нас магазин за нови технологии, създаден така, както трябва да изглеждат всички такива центрове. И пиша поста с надеждата, че тепърва подобни места ще започнат да се появяват в България, не само в търговската мрежа на М-Тел, но и на GLOBUL и VIVACOM.

P2218892

Адресът е в София, на ъгъла на ул. Съборна и Александър Батенберг.

Още снимки от M-Tel Experience Store можете да видите във Facebook групата на блога.

Huawei представи в Дубай смарт часовниците Watch 4 Pro Space Edition, Watch Fit 3 и още нови устройства

Huawei представи днес в Дубай новите си смарт часовници Watch 4 Pro Space Edition и Watch Fit 3, а също…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer