НачалоНовиниmacOS Sequoia ще предлага дублиране на екрана и пълен контрол над iPhone

macOS Sequoia ще предлага дублиране на екрана и пълен контрол над iPhone

373
Написана от  STAN 11 юни 2024
macOS Sequoia ще предлага дублиране на екрана и пълен контрол над iPhone

Освен вълнуващите новости около въвеждането на Apple Intelligence в iOS 18, по време на своята WWDC 2024 презентация снощи от Apple споделиха и интересни новости около следващия голям ъпдейт за macOS, носещ името Sequoia (да, секвоя - като дървото). Той ще предлага дублиране на екрана и пълно дистанционно управление на iPhone, включително и интеграция на известията от телефона към компютъра.

iPhone Mirroring, както от Apple са кръстили новата функция, ще предоставя пълен достъп до мобилните им телефони директно от екрана на Mac. 

Само с натискането на няколко бутона ще можем да управляваме всички приложения, да добавяме снимки, видеа и всякакви файлове, да променяме настройките на телефона си и дори да контролираме нотификациите си, които ще бъдат напълно интегрирани със системните известия на Mac.

Apple-WWDC24-macOS-Sequoia-iPhone-Mirroring-drag-and-drop-240610 big.jpg.large 2x

Аудиото от iPhone също ще преминава през компютъра, а мобилният ще бъде заключен по време на всички тези процеси. Той ще може да функционира и в StandBy режим за допълнително удобство при мултитаскинг от страна на потребителите.

Apple-WWDC24-macOS-Sequoia-iPhone-Mirroring-iPhone-notifications-on-Mac-240610 big.jpg.large 2x

iPhone Mirroring ще бъде налична като част от ъпдейта до macOS Sequoia тази есен.

Xiaomi Smart Band 8 е достъпна смарт гривна с усъвършенстван дизайн

Смарт гривните на Xiaomi традиционно са начело в своята категория на световния пазар, което се дължи на скромната им цена,…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer