НачалоНовиниМакети разкриват предполагаемия дизайн на Galaxy S24, Galaxy S24+ и Galaxy S24 Ultra

Макети разкриват предполагаемия дизайн на Galaxy S24, Galaxy S24+ и Galaxy S24 Ultra

1840
Написана от  nixanbal 14 ноември 2023
Макети разкриват предполагаемия дизайн на Galaxy S24, Galaxy S24+ и Galaxy S24 Ultra

Остават около два месеца до премиерата на новите флагман смартфони от серията Galaxy S24 на Samsung и въпреки че вече чухме и видяхме доста за тях, сега имаме и снимки. На изображенията тук би трябвало да виждаме макети на трите задаващи се модела, които дават доста добра представа как ще изглеждат те. 

От кадрите се вижда, че няма да има генерални промени в дизайна и на трите модела, но това не значи, че няма леки модификации. Страните на двата по-компактни смартфона например изглеждат доста по-равни, което напомня на миналогодишния iPhone. 

Galaxy S24

Камерите им остават тройни с обективи, директно подаващи се от корпуса. 

Galaxy S24

За Galaxy S24 Ultra също се очаква една идея по-плоски страни, включително по-равен дисплей с минимална извивка. Запазен е прибиращият се в корпуса S Pen, както и четворната камера, за която обаче чухме, че може да замени 10х оптично приближение за 5х оптичен зуум.

Galaxy S24

Очаква се и трите модела да имат по-ярки дисплеи и вече всички да бъдат LTPO, като S24+ ще бъде увеличен от 6.6" на 6.7" и ще има значително по-голяма батерия с капацитет 4900 mAh спрямо 4500 mAh при S23+. Конфигурацията ще се базира на Snapdragon 8 Gen 3 при всички версии на S24 Ultra, докато S24 и S24+ ще имат и издание с Exynos. 

Xiaomi Robot Vacuum X10+ - най-напредналият технологично робот прахосмукачка на компанията

Xiaomi е един от популярните брандове, когато става дума за роботи прахосмукачки, като самият аз използвам у дома един от…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer