НачалоНовиниMAX Sport ще излъчва UEFA Champions League и през следващите 3 сезона

MAX Sport ще излъчва UEFA Champions League и през следващите 3 сезона

628
Написана от  nixanbal 27 юли 2021
MAX Sport ще излъчва UEFA Champions League и през следващите 3 сезона

А1 обяви, че ще продължи да излъчва UEFA Шампионска лица и през следващите три сезона по своите спортни канали MAX Sport. Компанията е придобила и правата за част от футболните двубои от UEFA Лига Европа и за най-новия турнир под егидата на UEFA - Лига на конференциите.

От А1 припомнят, че от 2018-а насам спортните им канали включват срещите от надпреварата във вторниците, както и финалния двубой за трофея. През следващите три сезона разпределението ще остане същото, като всеки вторник по MAX Sport зрителите ще могат да гледат най-интересните срещи от UEFA Шампионска лига.

А1 притежава вече и правата за част от срещите от Лига Европа. По традиция двубоите в UEFA Лига Европа се провеждат само в четвъртъците, като часовите диапазони са подобни на тези в UEFA Шампионската лига – 19:45 часа и 22:00 часа.

А1 придоби също правата за срещи от още един нов футболен турнир - UEFA Лига на конференциите. За груповата фаза на Лигата на конференциите ще се класират 32 отбора, разделени в 8 групи по 4 тима, които ще изиграят по два мача на разменено гостуване. Първите двубои ще са на 16 септември, а груповата фаза ще завърши на 9 декември.

OnePlus 9 Pro предлага 120 Hz LTPO дисплей и съвместно разработена с Hasselblad камера

OnePlus 9 Pro е новият флагман на китайската компания, който не само бележи следващото поколение премиум модели за нея, но…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer