НачалоНовиниMax заменя HBO Max в България от 21 май

Max заменя HBO Max в България от 21 май

4467
Написана от  nixanbal 21 март 2024
Max заменя HBO Max в България от 21 май

След като през март 2022 г. HBO GО беше заменена от HBO Max, сега на хоризонта е следващият ребрандинг и промяна в услугата. Днес Warner Bros. Discovery обяви, че подобрената им стрийминг услуга ще стартира в България от 21 май. 

Max дебютира в САЩ през май на миналата година, а по-рано тази година тръгна в Латинска Америка и Карибите.

Следващата фаза на експанзия започва на 21 май, когато Max ще бъде достъпна в Централна и Източна Европа (включително България), Северна Европа и Иберийския полуостров. По-късно, през юни, ще стартира в Полша и Нидерландия, както и във Франция и Белгия. С това услугата ще бъде достъпна в 25 държави в Европа и 65 държави и територии по света.

Съдържание

Max няма да бъде само промяна на името на HBO Max. Тя ще обединява съдържанието на HBO Max, развлеченията от реалния живот на Discovery и всички състезания от абонаментната услуга Eurosport.

houseofthedragons s2 65fc74e49f8d9

Стартирането на Max в Европа е белязано от завръщането с втори сезон на дългоочаквания оригинален сериал на HBO „Домът на дракона", чиято премиера в България ще бъде на 17 юни. Max ще донесе ново стрийминг изживяване в Европа с повече от два пъти по-голямо съдържание от това, което е налично в момента в HBO Max. Това лято Max ще бъде единственото място, където ще можете да гледате на живо всеки момент от Олимпийските Игри „Париж 2024" в 25-те европейски държави, където Max ще бъде достъпен. "Париж 2024" ще бъде включен във всички абонаментни планове, което гарантира, че всички клиенти ще получат пълен достъп до най-голямото спортно събитие в света.

thepenguin 65fc74d4a7c92

Скоро в Max ще имат премиера оригинални сериали и франчайзи на Warner Bros., включително "Пингвинът", "Добре дошли в Дери" (по „То" на Стивън Кинг), полският политически шпионски трилър "Източна порта" и много други. 

paris2024 65fc74c9c2750

Опцията с допълнително заплащане „Спорт" ще предостави на феновете обширно покритие на най-големите международни и европейски спортове, включително всички турнири от Големия шлем по тенис, като Australian Open, Roland-Garros и US Open, трите Големи колоездачни обиколки - Giro d'Italia, La Vuelta a España и Tour de France, както и Tour de France Femmes, 24 часа на Льо Ман и всички големи състезания за Световната купа и Световното първенство по зимни спортове. Правата за различните спортове варират в различните държави.

Планове

Max ще предлага избор от различни планове, както и опция с допълнително заплащане „Спорт", която може да бъде добвена към всеки базов план. Пълните подробности за абонаментните планове ще бъдат обявени през следващите седмици и ще варират в зависимост от пазара.

Стандартен план:

- Потребителите могат да стриймват съдържание на 2 устройства едновременно.

- Съдържанието ще бъде достъпно във Full HD резолюция.

- До 30 изтегляния на наличното съдържание за гледане офлайн.

- Всичко от „Париж 2024".

Премиум план:

- Осигурява най-доброто потребителско изживяване.

- Потребителите могат да стриймват съдържание на до 4 устройства едновременно.

- Full HD или 4K резолюция и със звук Dolby Atmos (според наличността).

- До 100 изтегляния на наличното съдържание за гледане офлайн (с някои ограничения).

- Всичко от "Париж 2024".

Допълнение „Спорт":

- Допълнение „Спорт" ще осигури достъп до отразянанието на най-добрите спортни събития, сред които тенис турнири от Големия шлем, колоездачни обиколки Grand Tours, 24 часа на Льо Ман, линейните мрежи на живо Eurosport 1 и Eurosport 2 и много други.

- Правата за различните спортове варират, спрямо териториите.

- Допълнение „Спорт" може да бъде закупено само като добавка към някой от двата базови плана.

- Потребителите могат да гледат спортно съдържание едновременно на 2 устройства (от наличните им потоци по базов план).

Съществуващите абонати на HBO Max ще могат да открият новото изживяване в Max, като запазят текущите си профили и историята на гледане, продължавайки пътуването си в Max там, където са спрели. В някои случаи, в зависимост от устройството или операционната система, приложението HBO Max ще бъде автоматично актуализирано в Max. В други случаи, когато потребителите отворят своето приложение HBO Max, те ще бъдат подканени да изтеглят новото приложение Max.

Xiaomi Watch 2 е смарт часовник със стилен дизайн и богат набор от приложения

Богатото портфолио на Xiaomi при смартфоните е всеизвестно, но същия труден избор компанията предлага и в останалите категории смарт продукти,…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer