НачалоНовиниMicrosoft може да слезе ценово още по-надолу с Lumia 435

Microsoft може да слезе ценово още по-надолу с Lumia 435

4639
Написана от  nixanbal 15 декември 2014
Microsoft може да слезе ценово още по-надолу с Lumia 435

Microsoft започна да добавя все повече екстри в най-ниския клас Lumia серия 5хх и сякаш логично се запитахме няма ли да има по-базови модели на още по-достъпни цени. Оказва се, че ще има, защото се появи информация за модела Lumia 435.

По-рано Nokia никога не използваше 4 в имената на телефоните си

Microsoft Lumia 435 ще бъде смартфон с Windows Phone от най-нисък клас, който ще предлага 4" дисплей с резолюция 800х480 пиксела, чипсет Snapdragon 200, 5 MP основна камера и височина около 118 мм. 

Спецификациите са далеч от вълнуващи, но по-интересното е, че Microsoft изглежда ще използва цифрата 4 в наименование на смартфон от серията Lumia. Феновете на Nokia, която доскоро правеше тези смартфони, вероятно знаят, че финландците никога не са имали телефон с 4 в името си, което е свързано с факта, че на някои азиатски езици произнасянето на думата за тази цифра звучи като "смърт".

Microsoft Lumia 435

Microsoft обаче изглежда не се вълнуват от подобни символики, а дали това ще им позволи да издърпат платформата си напред или напротив - предстои да разберем. 

ТЕСТ ДРАЙВ: По бреговете на Сардиния с новото електрическо Renault ZOE

В началото на октомври пътувах до Сардиния, където се проведе международният тест драйв на новото Renault ZOE. Популярният електрически модел,…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer