НачалоНовиниMicrosoft ще проведе есенното си Surface събитие на 12 октомври

Microsoft ще проведе есенното си Surface събитие на 12 октомври

1289
Написана от  dessyteneva 22 септември 2022
Microsoft ще проведе есенното си Surface събитие на 12 октомври

Microsoft ще проведе есенното си Surface събитие на 12 октомври в 17 часа българско време. Активна е и страницата за запазване на датата в календара - цък, което подсказва, че това отново няма да е присъствено събитие, а ще се предава онлайн. Според слуховете до момента на събитието ще видим следващото поколение премиум таблет Surface Pro 9, нов Surface Laptop 5 и all-in-one настолен компютър Surface Studio 3.

Surface Pro 9 вероятно ще се предлага в нови цветови опции и ще е базиран на 12-о поколение чипове от U-серията на Intel, но може да има и вариант Microsoft SQ3, базиран на Arm платформата Snapdragon 8cx Gen 3. Вглеждайки се в тапета на Windows 11 на официалната страница, можем да предположим дори и кои ще са новите цветове за таблета, сред които е и новото горско зелено, за което вече имаше слухове.

За Surface Laptop 5 все още няма никаква информация, освен предположенията, че ще е базиран на Core i5-1235U и Core i7-1255U процесори, но наскоро се появиха изображения на аксесоари за Surface Studio 3.

По време на събитието ще бъде обявена и следващата актуализация за Windows 11, която трябва да пристигне с папки в стартовото меню, подобрения в оформленията и таскмениджъра. Някои от функциите ще бъдат налични по-късно през октомври, а устройствата, обявени по време на събитието, ще са и начин да разгледаме новата версия на операционната система.

AirPods Pro 2 - снимки и лични впечатления от новите слушалки на Apple

Обявените по-рано този месец премиум слушалки в компактен формат AirPods Pro 2 на Apple излязоха на пазара преди дни, като…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer