НачалоНовиниMicrosoft Surface Pro 6 и Surface Laptop 2 идват официално в България от началото на май

Microsoft Surface Pro 6 и Surface Laptop 2 идват официално в България от началото на май

2598
Написана от  nixanbal 14 март 2019
Microsoft Surface Pro 6 и Surface Laptop 2 идват официално в България от началото на май

Microsoft обяви, че започва продажбите в България на две от своите популярни Windows 10 машини, които досега не бяха налични тук официално. Става въпрос за Surface Pro 6 и Surface Laptop 2, които ще се предлагат у нас от началото на май, но има една уговорка - засега само за корпоративни клиенти и на образователни институции. 

От 1 май 2019 г. Microsoft ще позволи на търговските си партньори в България да продават определени конфигурации на Surface Pro 6 for Business и Surface Laptop 2 for Business. Новината касае нашата и още 10 държави, които са нови за продуктите от серията Surface.

Индексът "for Business" всъщност подсказва, че на този етап компютрите ще се предлагат само на бизнес клиенти и на образователни институции, така че няма да са свободно достъпни за покупка от крайни клиенти в магазините, но все пак е някакво начало. 

Surface

Би било чудесно един ден тези машини да са налични на нашия пазар без уговорки за всякакъв тип потребители, а и медиите да имат възможност да тестват устройствата. 

Xiaomi Smart Band 8 е достъпна смарт гривна с усъвършенстван дизайн

Смарт гривните на Xiaomi традиционно са начело в своята категория на световния пазар, което се дължи на скромната им цена,…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer