НачалоНовиниМинути преди събитието за часовника на Apple Google пуска нова реклама на Android Wear

Минути преди събитието за часовника на Apple Google пуска нова реклама на Android Wear

2744
Написана от  nixanbal 09 март 2015
Минути преди събитието за часовника на Apple Google пуска нова реклама на Android Wear

"Be together. Not the same." изглежда ще бъде мантрата на Google и за умните часовници с платформата Android Wear, които използват общ софтуер, но се предлагат в различни опаковки. Е, Apple Watch е само един и след по-малко от половин час започва събитието, което ще разкрие всички детайли за него, включително, надявам се, и цените на различните версии. В Google пък смятат, че моментът е идеален за пускане на новата им реклама на Android Wear...

Видеото представя някои от популярните часовници с Android Wear, включително наскоро обявения и особено красив LG Watch Urbane.

А вие бихте ли си купили смартуоч с Android или бихте предпочели модела на Apple, ако софтуерът на телефона не беше ограничение? 

И каква е логиката на цяла армия от фенове и служители на Google днес цял ден да пускат линкове и напомняния за съществуването на Android Wear. Все пак Apple Watch ще работи само с iOS, а Android Wear - с Android.

Притеснени по-скоро трябва да са Pebble, които продават най-успешното такова устройство вече няколко години и поддържат и двете операционни системи. 

6 любими приложения за Samsung Galaxy Watch6

Galaxy Watch6 и Galaxy Watch6 Classic са най-новите смарт часовници в портфолиото на Samsung и освен че предлагат хардуерни подобрения…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer