НачалоНовиниМинутите в Мтел безкрай вече важат и за ползване в роуминг в ЕС, но само за нови договори

Минутите в Мтел безкрай вече важат и за ползване в роуминг в ЕС, но само за нови договори

4017
Написана от  nixanbal 01 април 2016
Минутите в Мтел безкрай вече важат и за ползване в роуминг в ЕС, но само за нови договори

Мтел също не се поколеба да пусне съобщение до медиите в деня на шегата и на 1-ви април обяви, че минутите в тарифните планове Мтел безкрай вече важат и за ползване в роуминг в Европейския съюз. Лошата новина е, че това е бонус само за прясно подписани договори. 

Всички планове от серията Мтел безкрай включват минути за разговори към мрежите в България. Новото е, че тези минути вече ще могат да се използват и за обаждания при пътуване в ЕС. 

Това означава, че няма да има значение дали звъните от България към България или от страна в Европейския съюз към друга страна в Европейския съюз или към България. Минутите са универсални.

Изключение е планът Мтел безкрай S с месечна такса 11.99 лв., чиито 100 национални минути няма да могат да се ползват и в роуминг. 

Мтел безкрай в роуминг

Офертата всъщност е временна и важи от днес до края на месеца. Трябва да подпишете нов или да подновите своя договор, за да се възползвате от интернационалните минути в Мтел безкрай.

На практика Мтел спестява на абонатите си до 10.8 ст./мин, които след 30-и април ще са максималната такса за роуминг разговори върху стандартната цена за родния пазар.

5 НЕЩА за Logitech MX Keys Mini

Преди време ви разказах за домашния си офис и периферията, която използвам. В нея основно място има отредено за клавиатурата…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer