НачалоНовиниМоделите Galaxy S FE може най-после да се превърнат с ежегоден анонс за Samsung

Моделите Galaxy S FE може най-после да се превърнат с ежегоден анонс за Samsung

708
Написана от  nixanbal 21 август 2023
Моделите Galaxy S FE може най-после да се превърнат с ежегоден анонс за Samsung

Samsung е непостоянна с премиерите на своите устройства от серията Fan Edition (FE), но това скоро може да се промени. Според нова информация компанията всеки момент ще представи новия Galaxy S23 FE, а след това обновяването му може да се превърне в ежегодна традиция. 

Galaxy S23 FE се очаква да бъде олекотена версия на флагмана Galaxy S23, като според слуховете досега според региона той ще се базира на Exynos 2200 или Snapdragon 8 Gen 1, ще има 8 GB RAM, 50 MP основна камера и 4500 mAh батерия с 25 W зареждане. Дизайнът ще е много сходен с този на Galaxy S23. 

По-горното означава, че Samsung ще промени обичая си FE версията да се базира на чипсета от актуалната серия, тъй като S23 идва със Snapdragon 8 Gen 2, а Exynos 2200 и Snapdragon 8 Gen 1 са чипсети от миналата година. Ако това е отразено в цената обаче, този ход може и да се приеме добре от потребителите. 

Добрата новина е, че според източника "има възможност" Samsung да планира да премине към ежегодно обновяване на модела FE.

Screenshot 2023-08-21 at 9.50.41

Другата част от информацията на същия източник твърди, че Samsung планира и Fan Edition версия на сгъваемите си устройства. Въпросният Galaxy Z FE обаче ще се появи едва след премиерата на Galaxy Z Flip6/Fold6, което следващото лято. 

iPhone 14 и по-големият iPhone 14 Plus имат подобрени камери, сателитна комуникация и стар процесор

Apple току-що представи новите си модели iPhone 14 и по-големия iPhone 14 Plus, който заменя mini версията при предишните серии.…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer