НачалоНовиниMoto Watch 100 е смартчасовник с две седмици живот на батерията за $100

Moto Watch 100 е смартчасовник с две седмици живот на батерията за $100

961
Написана от  nixanbal 17 ноември 2021
Moto Watch 100 е смартчасовник с две седмици живот на батерията за $100

Moto Watch 100 е най-новият часовник под бранда Motorola, но всъщност е дело на друга компания (eBuyNow), която държи правата за ползване на марката при тази продуктова категория. Аксесоарът се продава за сравнително достъпна цена от $100, но не се базира на новата Wear OS. 

Moto Watch 100 има 1.3" кръгъл дисплей с LCD панел, което е интересно, имайки предвди, че тези устройства обикновено идват с OLED екрани, за да не хабят много енергия, ако постоянно показват часа. Въпреки това при този часовник се казва, че също поддържа Always On Display. 

fitting-all-occasions

Капацитетът на батерията е 335 mAh, зарежда се до 100% за 60 минути, а животът й е до 2 седмици. Операционната система не е разработената от Google и Samsung Wear OS, а нещо ново и непознато - Moto OS. 

so-light

Размерът на корпуса е само един - 42 мм, той е алуминиев и се предлага в цветовете Glacier Silver и Phantom Black, а 20 мм каишка е силиконова. Поддържа се Bluetooth 5.0, GPS и водоустойчивост до 5 АТМ.

standard-with-ease

Часовникът може да следи 26 спортни активности, има пулсомер и сензор за измерване нивата на кислород в кръвта. 

Цената е $100 и в САЩ вече може да бъде поръчан през сайта

ВИДЕО: 5 важни екстри на Lenovo ThinkPad X1 Nano

ThinkPad X1 Nano е суперкомпактен лаптоп с 13-инчов екран, опционална 5G свързаност, мощна конфигурация и категорично любимата ми машина от…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer