НачалоНовиниMotorola изглежда подготвя и по-достъпен сгъваем модел Razr Lite

Motorola изглежда подготвя и по-достъпен сгъваем модел Razr Lite

1022
Написана от  nixanbal 16 април 2023
Motorola изглежда подготвя и по-достъпен сгъваем модел Razr Lite

Наскоро се появиха изображения, които разкриват следващия смартфон със сгъваем дисплей от серията Razr. Днес обаче излезе информация, че Motorola ще пусне и втори модел тип мида, който изглежда ще бъде позициониран по-ниско и ще има по-атрактивна цена. 

Освен стандартния модел Razr, за който вече видяхме, че ще предлага доста голям външен дисплей, ограждащ дори основната камера на капака, през 2023 г. притежаваната от Lenovo компания ще има и второ попълнение в серията, разкрива @onleaks.

Motorola-Razr-Lite-5K2

Вторият смартфон със сгъваем дисплей на Motorola вероятно ще се нарича Razr Lite или просто Razr, ако приемем, че първият ще носи името Razr Plus 2023, както твърдят някои по-ранни слухове. 

Motorola-Razr-Lite-5K1

От Lite версията очакваме някои по-скромни спецификации, като основна промяна в дизайна включва и много по-малък външен дисплей. Това ще бъде в контраст с щедрия втори екран на моделите Razr досега, а и тенденцията при сгъваемите смартфони тип мида, предлагащи все по-големи диагонали. Външният дисплей на Razr Lite е малък правоъгълник, който ще има място за показване на часа, а вероятно и на друга важна и базова информация, като например известия, входящи повиквания и т.н. 

Motorola-Razr-Lite-5K3

Не се знае дали корпусът на Razr Lite ще бъде стъклен или пластмасов, но рамката изглежда е метална, защото се виждат прекъсващите я линии за антените. 

Все още не е ясно кога Motorola ще представи този модел. 

Honor 90 с 200 МР камера идва в България + цени и версии

На специално събитие в Париж току-що Honor представи за Европа новия си смартфон Honor 90. Устройството в позиционирано във високия…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer