НачалоНовиниMotorola Moto Edge X30 ще предлага 60 МР селфи камера под дисплея

Motorola Moto Edge X30 ще предлага 60 МР селфи камера под дисплея

1148
Написана от  nixanbal 07 декември 2021
Motorola Moto Edge X30 ще предлага 60 МР селфи камера под дисплея

Motorola ще представи новия си премиум модел Moto Edge X30 на 9 декември, като от него вече знаем, че можем да очакваме най-новия чипсет Snapdragon 8 Gen 1. Сега имаме потвърждение и за селфи камерата, която обичайно може да не е особено вълнуващ елемент, но тук е получила доста внимание. 

Оказва се, че Moto Edge X30 ще разполага с 60 МР селфи камера, която ще бъде интегрирана под дисплея на телефона. Информацията беше споделена официално в социалната мрежа Weibo от генералния мениджър на компанията в Китай Чен Джин. 

Преминаването към селфи камера под дисплея е интересен ход и предстои да видим дали технологията вече е достатъчно напреднала, за да може обективът да не се вижда през пикселите. Досега решението не беше достатъчно усъвършенствано. 

Moto Edge X30

От Moto Edge X30 очакваме още най-новия премиум чипсет от Qualcomm - Snapdragon 8 Gen 1, 144 Hz опресняване на дисплея, 50 МР основна камера + 50 МР ултраширока и 2 МР дълбочинна, както и 5000 mAh батерия с 68 W зареждане. 

Причината да се говори за източници от Китай и всички постери да са на китайски е, че моделът би трябвало да се появи на 9 декември първо в тази страна - родината на Lenovo, които притежават мобилния бизнес на Motorola. На по-късен етап може би ще видим смартфона и на световния пазар. 

Huawei P50 Pocket e адекватна алтернатива на Galaxy Z Flip 3, макар и без 5G

Huawei представи днес в Китай новия си смартфон със сгъваел дисплей P50 Pocket, който е първият им такъв модел с…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer