НачалоНовиниMotorola неочаквано отмени премиерата на Razr 2022 и X30 Pro

Motorola неочаквано отмени премиерата на Razr 2022 и X30 Pro

582
Написана от  dessyteneva 02 август 2022
Motorola неочаквано отмени премиерата на Razr 2022 и X30 Pro

Съвсем неочаквано и в последния момент Motorola отмени премиерата на Razr 2022 и 200-мегапикселовия X30 Pro. Това става ясно от днешна публикация на генералния мениджър на Lenovo за Китай Чен Джин в социалната мрежа Weibo, цитиран от Android Authority. Събитието трябваше да се проведе по-късно днес, а причини за отлагането му не са посочени.

Компанията седмици наред рекламира предстоящите си устройства, които ще са ключовите ѝ модели в премиум сегмента за втората половина на 2022 г. Джин обаче сподели днес, че анонсът е бил отменен.

"Съжалявам да ви информирам, че пускането на нов продукт, планирано за 7:30 часа тази вечер, е отменено. Много съжаляваме за това и ви благодирам за ентусиазма и подкрепата на новите ни продукти. За повече информация може да следите официалната ни страница”.

Предполага се, че събитието е само отложено във времето и скоро ще разберем новата дата, на която ще видим сгъваемия Razr 2022 и смартфона с 200 МР камера X30 Pro.

Google показа Pixel 7 и Pixel 7 Pro няколко месеца преди премиерата им

Google реши да изпревари изтичането на информация и снимки и сама повдигна предпремиерно завесата над новите си смартфони Pixel 7…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer