НачалоНовиниMotorola разкри кога ще представи новите си сгъваеми смартфони Razr

Motorola разкри кога ще представи новите си сгъваеми смартфони Razr

808
Написана от  nixanbal 17 май 2023
Motorola разкри кога ще представи новите си сгъваеми смартфони Razr

От доста време насам се говори за сгъваемите смартфони Razr на Motorola, като днес вече имаме и официално потвърждение кога да ги очакваме. Компанията обяви в социалните мрежи, че премиерата предстои на 1 юни. 

В краткото клипче на Motorola се виждат силуетите на два смартфона със сгъваеми дисплеи, за които се очаква да са Razr 40 и Razr 40 Ultra.

Вторият ще бъде позициониран по-високо и ще предлага 6.7" сгъваем и интересен 3.5" външен дисплей, обхващащ почти целия капак, включително двойната му камера. Апаратът ще се базира на чипсета Snapdragon 8+ Gen 1, а не на най-новия Snapdragon 8 Gen 2, ще има 12 МР основна + 13 МР ултраширока камера, 3640 mAh батерия с 33 W зареждане, твърдят слуховете. 

Премиерата на двата модела ще се състои на 1 юни, като би трябвало скоро след това да ги видим и на пазара. Да се надяваме, че Motorola ще ги предлага и на българския пазар. 

Apple Vision Pro - свръхтехнологичните очила, с които Apple иска да покори нови реалности

Apple представи днес на своята конференция за разработчици първите си очила за смесена реалност Apple Vision Pro. Това е най-напредналият…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer