НачалоНовиниMotorola RAZR 3 може да предлага премиум характеристики

Motorola RAZR 3 може да предлага премиум характеристики

430
Написана от  nixanbal 11 януари 2022
Motorola RAZR 3 може да предлага премиум характеристики

Motorola представи обновения RAZR като един от първите смартфони със сгъваем дисплей още в края на 2019 г., след което през 2020-а го обнови с 5G поддръжка и някои козметични промени. Последва година на затишие, но сега притежаваната от Lenovo компания изглежда се готви за нов сгъваем модел, а той може да е значително по-атрактивен от предходните два. 

Motorola RAZR 3, както условно наричаме необявеното устройство, ще се базира на премиум чипсета Snapdragon 8 Gen 1 на Qualcomm, твърди сайтът XDA Developers, позовавайки се на свои източници. Това би било сериозен контраст с RAZR и RAZR 5G, при които беше направен компромис тъкмо с чипсета и той беше от седма серия на Qualcomm. 

Конфигурацията щяла да се допълва от максимум 12 GB RAM и до 512 GB памет, а нова технология щяла да бъде UWB, която позволява по-прецизна локализация, както и допълнително възможности, като например отключване на автомобила. 

Moto-Razr-5G

Разбира се, има очаквания за подобрения по сгъваемия дисплей, който, да се надяваме, вече ще бъде 120 Hz, а външният може да стане още по-голям и функционален. Според източника визията на RAZR 3 ще бъде освежена, което включва премахване на ноча от сгъваемия екран. 

Все още не е ясно кога ще видим премиерата на Motorola RAZR 3, но 2022 г. изглежда ще бъде по-вълнуваща за марката. 

Motorola Edge+ е първият флагман на компанията от години - 90 Hz дисплей, 108 МР камера и Snapdragon 865

Най-после! След няколко години на затишие и постепенно заглъхване на концепцията за смартфона с модули, Motorola най-после реши да отбележи…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer