НачалоНовиниMotorola RAZR HD и RAZR MAXX HD може да се появят през октомври

Motorola RAZR HD и RAZR MAXX HD може да се появят през октомври

3040
Написана от  nixanbal 12 август 2012
Motorola RAZR HD и RAZR MAXX HD може да се появят през октомври

Вече няколко пъти е ставало дума за необявения смартфон Motorola RAZR HD, който очакваме да има голям 4.6" HD дисплей. Изглежда Google не е въвела особено сериозна дисциплина в новопридобитата компания и устройството все още се бави, рискувайки характеристиките му да остареят, още преди да се е появило официално. Слухове от източник на HotHardware обаче сега съобщават, че RAZR HD ще излезе през месец октомври. По-интересното е друго - заедно с него Motorola щяла да представи и още един смартфон - RAZR MAXX HD.

За Motorola RAZR MAXX HD няма детайли, но е повече от ясно за какво става въпрос. HD версия на популярния в Европа RAZR MAXX, който притежава характеристиките на RAZR, но има малко по-дебел корпус за сметка на супермощна батерия с капацитет 3300 mAh за феноменалните над 17 часа разговори с едно зареждане. Съответно RAZR MAXX HD би трябвало да е подобно устройство, но с по-голям екран - вероятно отново 4.6".

И така оставаме в очакване на премиерата на RAZR HD и RAZR MAXX HD през октомври или на още слухове през оставащите два месеца дотогава.

Ревю на Samsung Galaxy Watch6 Classic

Galaxy Watch6 Classic бележи завръщането на Samsung към дизайна с въртящия се безел около дисплея, след като миналата година вместо…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer