НачалоНовиниМтел намали (недостатъчно) цените на iPhone 6

Мтел намали (недостатъчно) цените на iPhone 6

10641
Написана от  nixanbal 14 октомври 2014
Мтел намали (недостатъчно) цените на iPhone 6

Две седмици след пускането на iPhone 6 за изумителните 2000 лв. с договор Мтел смъкна цената с цели 400 лв. Сега най-новият смартфон на Apple може да се купи на цени от 1399.90 лв. с подписване към червения телеком, а без обвързване сумата е 1999.90 лв. 

Намалението е сериозно, но крайно недостатъчно, за да наречем офертата атрактивна и дори изобщо логична. 

Защото за да купите iPhone 6 на най-ниската цена от 1399.90 лв., ще трябва да подпишете двугодишен договор по програма Мтел смарт xl или Мтел трансфер xl, чиито месечни такси са съответно 59.90 лв. и 99.90 лв. 

Проблемът е, че на свободна продажба в целия Европейски съюз партньорите на Apple, оператори и вериги магазини, продават iPhone 6 на същата цена, но без никакво обвързване с договор, още по-малко с най-скъпия. 

iPhone 6 от Мтел

Така, въпреки намалената цена, Мтел все още продава устройството при неизгодни за потребителите условия. И все така е по-добър вариант за същата и дори по-малка сума да си организирате пътуване до Лондон или Барселона, откъдето да купите iPhone 6 на нормална цена без договор и с остатъка да се позабавлявате в серветеките или някой лондонски пъб.

Детайли можете да разгледате в сайта на Мтел, а цената е за версията с 16 GB, която е единствената налична в магазините на оператора. 

Honor ще предлага бъдещите си сгъваемите смартфони и в Европа

В началото на 2022 г. Honor представи първия си смартфон със сгъваем дисплей, Magic V, който за съжаление после не…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer