НачалоНовиниMWC 2014: Снимки и инфо за първия смартфон с предна светкавица Acer Liquid E3

MWC 2014: Снимки и инфо за първия смартфон с предна светкавица Acer Liquid E3

4513
Написана от  nixanbal 28 февруари 2014
MWC 2014: Снимки и инфо за първия смартфон с предна светкавица Acer Liquid E3

Няколко дни преди MWC 2014 Acer представи два нови смартфона, единият от които (Liquid E3) се отличава като първия модел с предна светкавица за по-качествени автопортрети при ниска осветеност. На конгреса имах възможност да разгледам устройството лично, да щракна няколко селфита и да си осветя очите, а в следващия пост ви предлагам кратки впечатления от E3, както и снимки на него и другия нов модел на Acer - Liquid Z4. 

Liquid E3 е отличната машинка за правене на селфита и то не само заради предната светкавица, която е верен придружител на 2-мегапикселовата камера до нея. Смартфонът има бутон на задния си панел, подобен на този при моделите на LG. 

Acer Liquid E3

Копчето тук обаче не служи за включване на телефона, а за стартиране на камерата, с което автопортретите стават още по-лесни и удобни. Същият бутон може да бъде програмиран и с него да се стартират други приложения и функции. 

Acer Liquid E3

Иначе Liquid E3 предлага приятен дизайн и изработка на ниво среден клас. Апаратът е лек и удобен за ползване с една ръка, екранът му е 4.7" IPS и с HD резолюция, има 1 GB RAM, четириядрен процесор на 1.2 GHz от MediaTek и 13 МР основна камера. 

Acer Liquid E3 и Liquid Z4

Acer ще пусне Liquid E3 на пазара през пролетта за 200 евро. В България все още очакваме компанията да започне да внася смартфоните си официално. 

Liquid Z4

На MWC 2014 Acer демонстрира и по-малкия спътник на Liquid E3 - Liquid Z4. Последният модел има базови характеристики, компактен копрус и опция за ползване с калъфче, което защитава екрана му. Z4 ще струва наполовина - около 100 евро. 

Най-очакваните смартфони на 2024 г.

В началото на 2024 г. обикновено правим равносметки, но в този материал реших да погледнем напред и към това, което…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer