НачалоНовиниMWC 2015: Huawei TalkBand B2 съчетава спортна гривна и Bluetooth слушалка

MWC 2015: Huawei TalkBand B2 съчетава спортна гривна и Bluetooth слушалка

4526
Написана от  nixanbal 03 март 2015
MWC 2015: Huawei TalkBand B2 съчетава спортна гривна и Bluetooth слушалка

На MWC 2015 в Барселона Huawei представи някои интересни играчки и новата им умна гривна е една от тях. След миналогодишния модел, който беше абсолютна катастрофа и вероятно най-зле изглеждащото нещо на изложението, новата TalkBand B2 е висш пилотаж. 

Huawei TalkBand B2 е съчетание на две устройства - спортна умна гривна и Bluetooth хендсфри. Гривната се свързва със смартфона ви, Android или iOS, и при входящо повикване частта с дисплея й се отделя, за да се превърне в Bluetooth слушалка, която да поставите на ухото си и да приемете разговора. 

Huawei TalkBand B2

TalkBand B2 има миниатюрен 0.73" PAMOLED тъчскрийн, върху който информацията се визуализира по изключително семпъл и приятен начин.  

Устройството може да следи активността ви, когато бягате или се разхождате, карате колело и т.н., след изгорените калории, показва часа и датата и т.н. 

Huawei TalkBand B2

С TalkBand B2 обаче не получавате известия от социалните мрежи - за това Huawei предлагат новия си умен часовник. Гривната няма още GPS, пулсомер и други екстри.

Huawei TalkBand B2

Батерията е с капацитет едва 95 mAh, но обещава до 14 дни в стендбай (без BT връзка) или 6 дни ползване, макар че и тук има някои уговорки колко ще говорите и т.н. Устройството е защитено от вода и прах, макар и с по-нисък стандарт (IP57). 

Интересната играчка има метално тяло и ще се продава в две версии - с кожена каишка и с такава от гума, която е по-спортна. Луксозната версия, както я наричат от Huawei, ще се продава за 199 евро, а другата - за 169 евро. Излизат на пазара през април. 

5 НЕЩА за Logitech MX Master 3S

Вече година и половина използвам периферията от серията Master на Logitech, а след като тази пролет бяха обявени MX Mechanical…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer