НачалоНовиниНа 11 август Sasmung ще представи първия S Pen, специално създаден за сгъваеми телефони

На 11 август Sasmung ще представи първия S Pen, специално създаден за сгъваеми телефони

852
Написана от  nixanbal 27 юли 2021
На 11 август Sasmung ще представи първия S Pen, специално създаден за сгъваеми телефони

Samsung разпространи днес съобщение от TM Roh, президент на Samsung Electronics Co. и директор на дивизия "Мобилни комуникации", който повдига завесата пред предстоящата премиера на новите представители на категорията "Сгъваеми мобилни устройства". Беше потвърдено, че ще видим новите версии на сериите Galaxy Z Fold и Galaxy Z Flip, а освен това корейците обявиха, че имат чисто нов S Pen, специално създаден за ползване със смартфон със сгъваем дисплей. 

TM Roh обяви, че компанията ще подобри сгъваемите телефони Galaxy Z Fold 2 и Galaxy Z Flip с добавянето на повече функции и по-висока издръжливост. Последното вероятно засяга темата със защитата от вода, която отдавна се говори, че ще присъства при тези устройства.

Save The Date - Samsung Galaxy Unpacked 360 Experience

 

Интересното е, че се споменава и "първият по рода си S Pen, специално създаден за сгъваеми телефони". Очаква се този стилус да е съвместим с модела Galaxy Z Fold 3, който ще бъде вторият модел извън серията Note, поддържащ аксесоара.

Вместо нов Galaxy Note, този път Samsung ще добави любими функции от Note серията към повече устройства от семейството Samsung Galaxy, споделя TM Roh.

Припомням ви, че премиерата на тези два модела, както и да новите смартчасовници Galaxy Watch и на слушалките Galaxy Buds 2 ще се състои на 11 август. 

Apple представи по-мощни MacBook Pro с нов дизайн, нови чипове и всички стари портове

Тази есен Apple изглежда отново няма намерение да излезе от новините и след като преди месец обяви новите си смартфони…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer